Un tânăr, arestat după ce a profitat de naivitatea unor copile şi le-a transformat în prostituate

Un individ din judeţul Suceava a fost arestat după ce a păcălit două fete de 15 şi 16 ani să plece de acasă şi să înceapă o relaţie cu el. Fiecăreia i-a promis că o va lua de nevastă, dar în scurt timp fetele au fost forţate să întreţină relaţii sexuale cu tot felul de necunoscuţi, informează România TV.

08 iul. 2016, 09:44
Un tânăr, arestat după ce a profitat de naivitatea unor copile şi le-a transformat în prostituate

Minorele de 15 şi 16 ani au fost transformate în sclave sexuale după ce un individ de 28 de ani le-a promis rând pe rând că le va lua de nevastă şi vor începe o viaţă nouă. Fetele provin din familii sărace şi dezorganizate şi au fost uşor de convins să plece de acasă. Acestea au fost duse în casa unui individ de 58 de ani care şi-a transformat locuinţa într-un bordel. Acolo, minorele erau obligate să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi clienţi, iar banii ajungeau la cei doi îndivizi.

Aceştia au fost arestaţi pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori, respectiv complicitate la trafic de minori.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. Păţania minorei care s-a îndrăgostit de Romeo, un tânăr care a obligat-o să se prostitueze