Un tânăr riscă 7 ani de închisoare după ce a vrut să-şi spioneze fosta iubită şi i-a pus GPS pe maşină

Un tânăr riscă între 2 și 7 ani de închisoare după ce a vrut să-și spioneze fosta iubită și a încălcat legea siguranței naționale.

03 aug. 2017, 12:09
Un tânăr riscă 7 ani de închisoare după ce a vrut să-şi spioneze fosta iubită şi i-a pus GPS pe maşină

Bărbatul din Prahova a instalat un dispozitiv de urmărire prin GPS pe mașina femeii și a prins-o cu un partener de amor, în parcarea unui mall din București. Furios, tânărul in vârstă de 27 de ani i-a bătut măr pe amândoi. Cei agresați au făcut plângere penală și de aici povestea s-a tot complicat, potrivit reporterntv.ro.

Dosarul penal a ajuns la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și a fost preluat de procurorii DIICOT. De vină este chiar dispozitivul GPS folosit, interzis de lege.

Spionul amator riscă între 2 și 7 ani de închisoare. A recunoscut în fața anchetatorilor că a cumpărat aparatul de pe internet, cu 150 de lei, atunci când relația cu iubita a început să șchiopăteze. Bănuia că în viața femeii a apărut altcineva și voia să se convingă.

Dispozitivul, prins cu scotch sub mașină, avea încorporată o cartelă telefonică. De câte ori suna la numărul respectiv, tânărul primea un mesaj cu coordonatele GPS care indicau unde se află fata.

Așa a prins-o în parcarea unui mall și i-a bătut, și pe ea și pe noul iubit, atat de rău încât cei doi au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Citeşte şi Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru că a spionat telefonul soţiei