Un tânăr şi-a găsit iubita în pat cu alt bărbat. Urmarea este incredbilă FOTO

Postarea pe Facebook a unui tânăr din SUA a stârnit un val de reacţii contradictorii pe reţeaua de socializare. Băiatul a publicat două fotografii în care iubita lui era surprinsă în pat, alături de amantul ei. Chiar dacă intenţia sa a fost să-i dea fetei "o lecţie", mulţi internauţi au condamnat gestul său.

22 oct. 2014, 10:08
Un tânăr şi-a găsit iubita în pat cu alt bărbat. Urmarea este incredbilă FOTO

Supărat că iubita lui are o aventură cu un alt bărbat, un tânăr din SUA a decis să-i dea acesteia „o lecţie”. Acesta a publicat pe Facebook două fotografii realizate chiar în momentul în care a surprins-o pe fată în pat cu amantul ei.

Citeşte şi Cele mai frecvente greşeli comise de bărbaţi în relaţiile de cuplu

Americanul a povestit că, după o ceartă aprinsă cu partenera lui pe seama infidelităţii, a plecat de acasă pentru a-şi limpezi gândurile. Când s-a întors însă, bănuiala i s-a confirmat: iubita lui era în pat cu colegul de apartament.

Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a făcut două poze cu telefonul, apoi a publicat totul pe o reţea de socializare.

Citeşte şi Simona Gherghe face pasul cel mare. Şi-a găsit deja naşii de cununie FOTO

„Ne-am certat, iar când m-am întors acasă, dimineaţa, pentru a încerca să ne împăcăm, am găsit-o astfel”, a scris el în dreptul fotografiei. „Târfa era în pat cu colegul de apartament. I-am dat târfei tot ce şi-a dorit şi iată cum ea m-a jucat pe degete. Dacă mă vedeţi la ştirile de la ora 5 că am sărit de pe un pod, veţi şti de ce”, a adăugat el.