Un tirist român a atacat în trafic un şofer cu cuţitul, pe o şosea din Italia. Şoferul a fost reţinut de carabinieri

Un tirist român a blocat un automobil pe o şosea din Italia, apoi s-a dat jos şi l-a atacat pe şofer cu un cuţit. În autoturism călătoarea şi un copil, fiul şoferului atacat.

27 mai 2018, 06:23
Un tirist român a atacat în trafic un şofer cu cuţitul, pe o şosea din Italia. Şoferul a fost reţinut de carabinieri

Camionul românesc s-a şicanat în trafic pe SS16, direcţia spre Rimini, cu un automobil înmatriculat în Italia, scrie observator.ro. La un moment dat şoferul român, în vârstă de 37 de ani, l-a blocat în marginea drumului pe italian. Apoi s-a dat jos din cabină cu un cuţit în mână şi l-a atacat pe acesta.

Citeşte şi O şoferiţă de TIR româncă a fost găsită moartă în cabina maşinii, într-o benzinărie din Italia. Femeia a murit la volan FOTO

Bărbatul îngrozit s-a baricadat în maşină şi a suna timediat la poliţie. În acel moment, românul s-a urcat în camion şi a plecat, dar a fost oprit în trafic după doar câţiva kilometri de carabinieri, care l-au arestat. În frigiderul din cabină poliţiştii au găsit şi cuţitul.

Românul e acum încarcerat şi luni va apărea în faţa tribunalului din Ravena, unde va afla dacă rămâne încarcerat, fiind acuzat de violenţă, ameninţare cu moartea şi port ilegal de armă.