Una dintre cele mai bine plătite actriţe din lume, pedepsită de justiţie. Nu mai are voie să joace timp de trei ani

Fan Bingbing, starul cinematografiei chineze, cea mia populară actriţă din Asia şi una dintre cele mai bine plătite actriţe din lume a fost găsită vinovată de fraudă fiscală.

14 aug. 2018, 14:21
Una dintre cele mai bine plătite actriţe din lume, pedepsită de justiţie. Nu mai are voie să joace timp de trei ani

Fan Bingbing, membră a juriului Festivalului de la Cannes, şi cea mai bine plătită celebritate din China a primit din partea justiţiei o pedeapsă care îi afectează profund viaţa profesională. Presa din Hong-Kong, preluată de magazinul Variety, scrie că actriţei i s-a interzis să joace în vreun film sau piesă de teatru în următorii trei ani.

Implicată într-o afacere de fraudă fiscală, actriţa din X-Men: Days of Future Days nu a mai apărut în public după data de 1 iulie, iar din 26 iulie nu şi-a mai actualizat profilul pe Weibo, „Twitter chinezesc”, unde ea era foarte activă.

Fan Bingbing era în 2016 a cincea cea mai bine plătită actriţă din lume, cu 17 milioane de dolari, în faţa sa clasându-se doar Jennifer Lawrence (46 milioane dolari), Melissa McCarthy (33 milioane), Scarlett Johansson (25 milioane) şi Jennifer Aniston (21 milioane).