Unde petrec Sărbătorile de Iarnă politicienii. Destinaţiile alese de Iohannis, Tudose, Dragnea, Daea, Pop

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece sărbătorile de iarnă la Bucureşti şi Sibiu. De asemenea, premierul Mihai Tudose va petrece Crăciunul în sânul familiei. 

23 dec. 2017, 17:49

Preşedintele Klaus Iohannis a ales să petreacă Sărbătorile de Crăciun în acest an acasă. Presedintele Klaus Iohannis a marturisit, intr-o discutie cu jurnalistii, ca va face naveta intre Bucuresti si Sibiu, comparativ cu alti ani. Klaus Johannis şi soţia lui, Carmen, vor petrece alături de cei dragi la casa din Sibiu. Nu la fel a procedat preşedintele în alţi ani.

Premierul Mihai Tudose a decis să petreacă Sărbătorile la Brăila, alături de cei apropiaţi. După câteva zile de linişte premierul se va întoarce însă la lucru.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că îşi va petrece sărbătorile acasă. „Acasă. Acasă, la Teleorman, la Bucureşti”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

Şi ministrul Agriculturii Petre Daea şi ministrul Educaţiei Liviu Pop a ales să-şi petreacă sărbătorile pe meleagurile autohtone. 

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a participat sâmbătă la tăierea porcului în Maramureş. NU au lipsit colindătorii îmbrăcaţi în haine populare care au făcut o atmosferă de poveste.

 

 

Petre Daea a primit colindătorii şi a postat pe Facebook o înregistrare, în care apare îmbrăcat în costum popular alături de colindători.