O nouă „minune”: La CARACAL, noua şosea de centură nu ARE SENSURI GIRATORII

Centura municipiului Caracal este gata, dar nu poate fi folosită fiindcă a fost proiectată greşit. Situaţia a fost recunoscută chiar de ministrul Transporturilor. Are soluţii, dar pentru alte proiecte.

15 oct. 2015, 11:11
O nouă „minune”: La CARACAL, noua şosea de centură nu ARE SENSURI GIRATORII

Şoseaua de centură a municipiului Caracal ar trebui să fie gata până la sfârşitul săptămânii, potrivit termenului din contract, scrie tvr.ro. Lucru imposibil, fiindcă lucrarea a fost proiectată greşit.

Citeşte şi Cei patru bărbaţi care AU VIOLAT o fată la Caracal chiar de ziua ei au fost REŢINUŢI

Iulian Matache, ministrul Transporturilor spune că nu au fost prevăzute sensurile giratorii care să permită tranzitarea DJ 542 şi DN6, dar că a fost găsită o soluţie şi urmează să fie construite.

Şi Balşul va avea şosea de centură. Licitaţia pentru ocolitoarea oraşului şi pentru un segment din autostrada Craiova-Piteşti va fi organizată până la sfârşitul anului. Lucrările costă 26 milioane de euro.

Podul Olt intră, de anul viitor, în reparaţii capitale. Lucrările vor costa 8 milioane de euro, iar autorităţile intenţionează să devieze traficul pe barajul de la Arceşti, chiar dacă nu au studiat varianta ca la carte.

Citeşte şi Oraşul minunilor, CARACAL, promovat pe bani europeni. Vezi ce urmează să se deschidă în localitate în 2014

Ministerul Transporturilor are în vedere şi reluarea lucrărilor la DN6 care leagă Caracalul de Roşiorii de Vede, refacerea trecerilor de cale ferată din Corabia şi construirea unui sens giratoriu la Găneasa.