Unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la compania românească Succes

Compania Succes Nic Com, deţinută de cel mai avut omul de afaceri din Gorj, Nicolae Sarcină, angajează un consilier juridic şi un economist, în această perioadă. RomaniaTV.net îţi spune ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 07:45
Unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la compania românească Succes

Compania Succes Nic Com angajează pe postul de consilier juridic în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare cu profil juridic, ai  cel puţin doi ani experienţă într-un post similar, ai experienţă de cel puţin un an de reprezentare în instanţă şi vorbeşti limba engleză.
Candidatul ideal pentru acest post ştie să opereze în Office, este ferm, are capacitate de sinteză şi de analiză, are excelente abilităţi de negociere, de comunicare şi permis de conducere categoria B.
Până pe 24 februarie se primesc CV-uri pentru postul de consilier juridic vacant la Succes Nic Com, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Succes Nic Com angajează un economist în Capitală.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii economice superioare (Contabilitate şi informatică de gestiune), ai cunoştinţe avansate de operare PC şi de raportare analize economice, eşti flexibil, organizat, ai iniţiativă şi eşti comunicativ.
Şi în acest caz, până pe 24 februarie se primesc candidaturi pentru locul de muncă disponibil la Succes Nic Com. Amănunte găsiţi aici.