Unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Penny Market

Penny Market face angajări la Bucureşti, Ilfov, Gura Humorului, Botoşani, Alba Iulia, Cugir, Roşierii de Vede, Teiuş. Află ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
29 aug. 2014, 08:03
Unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Penny Market

Penny Market angajează pe postul de asistent director achiziţii în Bucureşti şi Ilfov.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă de muncă de trei ani, are studii superioare, are foarte bune cunoştinţe de limba enngleză şi germană, are abilitatea de a lucra cu cifrele, are capacitate de analiză şi sinteză a datelor, este atent la detalii, orientat către client, proactiv, poate lucra la proiecte multiple, în condiţii de tensiune şi stres.
5 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Penny Market angajează pe postul de asistent vânzări în Bucureşti şi Ilfov.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ştii să operezi în Office, XLS, PP, ai foarte bune cunoştinţe de engleză, ai capacitate de analiză şi sinteză a datelor, eşti atent la detalii, ai iniţiativă şi eşti orientat către client.
Până pe 21 septembrie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Penny Market. Detalii, aici.

Penny Market angajează şef de secţie/departament la Gura Humorului şi Botoşani.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai experienţă în retail şi în coordonarea unei echipe, ai cunoştinţe solide de Word şi Excel, eşti un bun comunicator, poţi lua decizii rapid, ai bune abilităţi de organizare, eşti orientat către rezultate. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba engleză sau germană. Amănunte, aici.

Penny Market angajează şi la Turda un şef de secţie. Detalii găsiţi aici.

Informaţii suplimentare despre postul de şef de secţie disponibil la Alba Iulia, Cugir, Teiuş, aici.

Candidaţii care vor să aplice pentru postul de şef de secţie din Roşierii de Vede pot consulta aici anunţul de recrutare pentru mai multe detalii.

Până pe 19 septembrie se primesc CV-uri pentru acest post.

Concernul german este prezent în România prin supermarket-urile Billa, XXL Megadiscount şi prin magazinele Penny Market.