Unul dintre cei mai îndrăgiţi participanţi de la „Te vreau lângă mine” a murit! Gabriela Cristea a făcut anunţul trist

Gabriela Cristea a facut un anunt socant joi despre unul dintre fostii participantii care au calcat pragul platoului "Te vreau langa mine". Prezentatoarea TV a anuntat ca cel pe care l-au poreclit "domnisorul Ioan" a trecut in nefiinta.

04 aug. 2017, 05:59
Unul dintre cei mai îndrăgiţi participanţi de la „Te vreau lângă mine” a murit! Gabriela Cristea a făcut anunţul trist
Veste socanta pentru intrega echipa „Te vreau langa mine”! Unul dintre cei mai indragiti participanti care au calcat pragul emisiunii a trecut in nefiinta. Desi avea o varsta destul de inaintata, barbatul venise sa isi caute jumatatea la paravanul emisiunii si a ramas in memoria tuturor celor din staful tehnic drept unul dintre cei mai haiosi participanti. Cea mai afectata de trista veste a fost Gabriela Cristea care n-a ezitat sa-si arate regretul pentru decesul fostului participant, potrivit kanald.ro.
 
„In urma cu doi ani, noi am avut aici un participant, un om pe care il apreciam si cu care puteam sa glumesc, cu care ma simteam foarte bine! Am venit cu catelul la emisiune, pe numele lui „domnisorul Ioan”, asa ii spuneam aici in emisiune, pentru ca avea un spirit tanar si era tot timpul pus pe sotii! „Domnisorul Ioan din pacate, nu mai este!”, a spus Gabriela Cristea.
 
Astazi in emisiune, a venit fosta lui sotie, care desi era de mult timp despartita de Ioan, a decis abia acum sa isi caute un partener potrivit.