Unul dintre cei mai mari rapperi ai Americii, ucis în accident de maşină. Criminalul a fugit de la locul faptei

Shawty Lo, unul dintre cei mai în vogă rapperi din SUA, a murit miercuri, la vârsta de 40 de ani, într-un accident de maşină produs în statul american Georgia.

21 sept. 2016, 11:34
Unul dintre cei mai mari rapperi ai Americii, ucis în accident de maşină. Criminalul a fugit de la locul faptei

Accidentul s-a produs pe Autostrada Interstatală 285, în sudul Comitatului Fulton, la ora 02.20 (09.20, ora României). Maşina în care se afla Shawty Lo a fost lovită violent de un alt vehicul şi proiectată în câţiva copaci, luând apoi foc. Rapperul a murit, iar alte două persoane aflate în maşină au fost rănite.

Şoferul celeilalte maşini a fugit de la locul faptei şi este acum căutat de poliţie. Circumstanţele producerii accidentului nu sunt clare încă.

Shawty Lo a fost fondatorul grupului D4L, considerat unul dintre pionierii snap-ului. Cea mai cunoscută piesă a sa este „Dey Know”, de pe albumul solo Units In the City, apărut în 2008. Alte piese de succes au fost „100.000” sau „Dunn, Dunn”.

Shawty Lo a devenit tată încă de la 17 ani, iar în total are 11 copii (nouă fete şi doi băieţi), cu 10 femei. A fost arestat de 28 de ori şi a primit patru condamnări.