Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc s-a apucat de scris basme VIDEO

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, s-a apucat de scris basme şi spune că aşa poate exprima cel mai bine tot ce simte. Deşi scrie pe genunchi, în drumurile dintre concerte, începe să aibă succes. Aşa se face că primul basm care i-a ieşit din mână stă la baza unui concert grandios care va avea loc pe 3 octombrie la Sala Polivalentă din Bucureşti.

21 sept. 2014, 07:44
Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc s-a apucat de scris basme VIDEO

Multe inimi suspină după Cornel Ilie, atunci când urcă pe scenă, iar el alege să-şi pună sufletul în cântece şi, mai nou, în basme, potrivit România TV. „Mie îmi place să scriu, pentru că este o zonă de terapie personală, prin care pot să refulez şi să spun tot ce nu pot să pun într-un cântec, pentru că este prea scurt„, a declarat Cornel Ilie..

Povestea primului basm începe acolo unde îşi petrece cea mai mare parte a timpului: în maşină, pe drumurile dintre concerte. „Pur şi simplu, mergeam în microbuz şi am început să scriu de la prima frază: „Într-o vreme, demult, într-un loc departe…” şi de aici totul a venit de la sine. Este un basm pe care mi l-am imaginat cap-coadă, cu personaje, cu intrigă, cu tot felul de lumi fantastice, cu tot ce trebuie şi cumva va fi implementat în spectacol”, a mai spus artistul.

Proiectul a fost dus mai departe şi a prins contur şi în lumea virtuală. „Am creat un oraş virtual, pe Facebook, care se numeşte Oraşul Minunilor, sub anonimat la început, în care am încercat să adunăm cât mai mulţi oameni care să împărtăşească aceleaşi valori ca şi noi. Căutăm nişte oameni care să creadă, la fel ca şi noi, că lumea e aia pe care ţi-o faci tu, nu aia pe care ţi-o oferă ceilalţi„, a precizat Cornel Ilie.

Întâmplător sau nu, în plan profesional, Cornel Ilie a colaborat cu cele mai frumoase femei din industria muzicală. „Este foarte plăcut, dar nu am colaborat pentru că sunt nişte femei frumoase, ci pentru că, pur şi simplu, se potriveau foarte bine pe piesele respective. Nu au existat tentaţii, nici vorbă„, a mai spus artistul.

Deşi este destul de rezervat atunci când vine vorba despre viaţa personală, solistul trupei Vunk îşi asigură fanii de un lucru. „Eu mi-am găsit liniştea. După fiecare concert, mă retrag în lumea mea. Asta cred că trebuie să-şi caute fiecare, liniştea. Eu mi-am găsit liniştea în suflet„, a conchis artistul.