Urmează PROBE SUPERSCÂRBOASE în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Până duminică, în a 21-a zi a reality-show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", în tabăra din Africa de Sud vor rămâne doar trei concurenţi. În urma probelor extreme la care vedetele vor fi supuse, telespectatorii ProTV vor decide învingătorul. Cel mai votat până acum a fost Dorian Popa, însă are el stomac atât de puternic încât să treacă şi de ultimele probe?

07 mart. 2015, 11:28
Urmează PROBE SUPERSCÂRBOASE în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ce aţi văzut deja până acum nu se compară cu „surprizele” din ultimele 24 de ore de sălbăticie, scrie ziarulring.ro. Pentru cea mai urmărită seară a emisiunii, când se aşteaptă audienţe-record, producătorii ProTV au păstrat şi cele mai scabroase probe.

Citeşte şi Vladimir DRĂGHIA, ELIMINAT de la „Sunt CELEBRU, scoate-mă de AICI”

Pentru titlul de rege/regină al/a junglei se aflau, până ieri, în luptă Cătălin Moroşanu (30 de ani), Dorian Popa (26 de ani), Ruby (26 de ani), Gina Pistol (33 de ani), Luminiţa Nicolescu (61 de ani) şi Andreea Moldovan (28 de ani).

Penis de cămilă sau anus de struţ?

Potrivit scenariului, cei trei concurenţi rămaşi în finală vor trebui să demonstreze că, după săptămânile petrecute în junglă, sunt suficient de „căliţi” şi pot trece la următorul nivel. Pentru asta, fiecare dintre ei va fi supus la ultimele şi cele mai dificile probe. Una dintre acestea va presupune ingurgitarea, la alegere, a unor „delicatese”.

Citeşte şi Alina Eremia aruncă bomba: Ce a spus despre Dorian Popa, după ce S-AU IUBIT

În finala britanică din decembrie 2014, câştigătorul Carl Fogarty, campion la motociclism, a avut parte de o masă de coşmar. Viermi ca aperitiv, apoi i s-au oferit tarantule coapte şi gândaci vii. „E ca atunci când ţi-ai mânca propria vomă, dar mai rău”, a povestit „Foggy”. La final, a avut de ales între a mânca penis de cămilă sau anus de struţ. Fără să stea prea mult pe gânduri a optat pentru prima „ofertă”… „Nu e rău, e puţin cărnos… Când voi ajunge acasă, colegii mei vor face mult timp mişto de mine pentru faza asta!”.