Valentina Pelinel o dă în judecată pe Monica Tatoiu. Ce DECLARAŢII au deranjat-o

Valentina Pelinel intenţionează să o dea în judecată pe Monica Tatoiu. Aceasta din urmă a făcut mai multe declarații despre fostul fotomodel, după ce în presă au apărut zvonuri conform cărora este însărcinată cu Cristi Borcea.

23 ian. 2016, 08:48
Valentina Pelinel o dă în judecată pe Monica Tatoiu. Ce DECLARAŢII au deranjat-o

Valentinei Pelinel nu i-au plăcut declaraţiile politicianului despre ea și vrea să o dea în judecată.

Nu dau replici nimănui. Cine este în măsură să judece? Îmi pare rău că doamna Monica Tatoiu vorbește urât la adresa copilului meu nenăscut care nu are nicio vină și, în acest sens, voi acționa pe cale legală„, a spus Pelinel.

 Iată declarațiile care au enervat-o pe Valentina Pelinel.

Singura femeie care merită respect în toată povestea asta este prima soție, Mihaela Borcea. Are toată stima mea. Are trei copii și a venit altă femeie și i-a stricat familia. Eu sunt de principiul că bărbații nu sunt de vină. Ele sunt de vină. O femeie care sparge o casă și se amestecă în relații… Toate cuplurile construite fără să fie pe baze solide… Femeile imorale sunt răul acestei lumi. Valentina venea la mine, povesteam despre tot… Cristi (n.r Boureanu) e exact ca mine, investește și își pune sufletul pe tavă. Are o relație extraordinară cu Dumnezeu, nu știu ce a căutat în politică. Cu femeile e naiv, își pune sufletul pe tavă. (…) O femeie imorală nu e credibilă. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Să mă ierte Dumnezeu, cred că a plănuit chestia asta. Pentru mine a fost un şoc când am auzit. Nu am nicio problemă cu oamenii care divorţează şi nu au copii. Dar când faci copii şi te apuci de sex iepureşte, înseamnă că din punct de vedere moral eşti zero„, a spus Monica Tatoiu.

CITEŞTE ŞI Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Valentina Pelinel. Unde va naşte copilul lui Borcea