Valentina Pelinel s-a mutat în vila lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel s-a instalat în vila lui Cristi Borcea din Pipera. Ea a fost surprinsă în timp ce-şi muta lucrurile în casa în care, până pe 17 noiembrie, a locuit Alina Vidican.

05 dec. 2016, 06:17
Valentina Pelinel s-a mutat în vila lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a divorţat de Alina Vidican pe 17 noiembrie şi se pregăteşte să o ia de nevastă pe Valentina Pelinel. Acest lucru va fi posibil doar în puşcărie, căci magistraţii i-au prelungit lui Cristi Borcea pedeapsa cu trei ani şi jumătat. Până atunci, blonda s-a mutat în vila din Pipera unde până acum două săptămâni a locuit Alina Vidican.

Cristi Borcea, în pericol de MOARTE. Anunţ ŞOCANT făcut de Gigi Becali

Valentina Pelinel nu şi-a însuşit doar vila din Pipera, conturile şi maşina, ci şi „argaţii”, căci asiaticul care se ocupa de Alina Vidican se va ocupa de-acum încolo de „noua doamnă”.

Cristi Borcea şi Alina Borcea au divorţat OFICIAL. Toate detaliile ÎNŢELEGERII de la NOTAR

Cristi Borcea a fost scos din pușcărie pe 17 noiembrie, special pentru a semna actele de divorț, la notar. După o relație de 13 ani cu Alina Vidican și o căsnicie care a durat 5 ani, cei doi au semnat certificatul de divorț. Alina Vidican va locui în continuare în casa din Miami, va primi o sumă compensatoare de 120.000 de euro, iar micuții Alexandru şi Gloria o pensie alimentară de 10.000 de euro lunar.