Valeriu Zgonea s-a căsătorit A DOUA OARĂ. IMAGINI DE LA NUNTĂ. Cum arată SOŢIA politicianului FOTO

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a căsătorit, sâmbătă, pentru a doua oară. Şeful deputaţilor şi fosta sa şefă de cabinet, Laura Bumbu, s-au cununat la Biserica Sf. Gheorghe Nou, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, unde au participat peste 300 de invitaţi. 

05 iul. 2015, 06:13

Valeriu Zgonea, al treilea om în stat, a avut emoţii ca la douăzeci de ani, la nuntă. Valeriu Zgonea s-a căsătorit cu o fostă angajată de la cabinetul său, Laura Bumbu. Nunta a avut loc într-un decor de lux, la Palatul Snagov, locul preferat pentru nunţile VIP-urilor.

Meniul a fost sofisticat și, cum cel mai soft costă peste 200 de euro de familie, invitaţii au băgat mâna adânc în buzunare pentru darul de nuntă.

De la eveniment a lipsit premierul Victor Ponta, aflat încă în Turcia la recuperare. A fost însă prezent socrul său, senatorul Ilie Sârbu. Și alţi lideri PSD au participat, dar şi oameni de la Palatul Cotroceni. Unul dintre invitaţii de marcă a fost chiar şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache.

Valeriu Zgonea a mai fost căsătorit cu Cristina, cu care are o fetiţă, el fiind acum la cea de-a doua însurătoare cu acte în regulă. Laura Bumbu a lucrat 7 luni chiar la cabinetul politicianului, la Camera Deputaţilor, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea, loc de muncă pe care l-a părăsit recent.

Pesediştii vor continua astăzi cu altă petrecere. Rovana Plumb va lăsa politica pentru o zi şi îşi va boteza nepoţica. Fetița va purta chiar numele bunicii, Rovana, dar va primi şi un nume de sfânt, Maria. Petrecerea pesedistă va avea loc tot la Palatul Snagov.