Marian Vanghelie, la Tribunal: „Denunţătorul meu are identitate ascunsă. Cât de haioasă e viaţa asta”

Primarul suspendat al Sectorul 5, Marian Vanghelie, s-a prezentat, marți, la Tribunalul București, unde a cerut trimiterea rechizitoriului înapoi la DNA pentru completări. Mai mult, fostul edil a precizat că denunţătorul din dosarul său apare cu "identitate ascunsă".

20 oct. 2015, 10:43
Marian Vanghelie, la Tribunal: „Denunţătorul meu are identitate ascunsă. Cât de haioasă e viaţa asta”

Marian Vanghelie le-a cerut, marţi, judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti trimiterea rechizitoriului înapoi la DNA pentru completări, deoarece este neclar în privinţa acuzaţiilor. Acesta susține că în rechizitoriu apar alte lucruri decât declarațiile martorilor. Instanța a rămas în pronunțare.

Nu doar că este nevoie ca rechizitoriul să fie completat, nu se înţelege foarte clar ce scrie acolo. Sunt nelămuriri. În rechizitoriu apar alte lucruri şi faţă de ce spune denunţătorul în minciunile lui„, a declarat Marian Vanghelie la ieșirea de la Tribunalul Bucureşti.

Mai mult, Marian Vanghelie a mai spus că a aflat că denunţătorul său are „identitate ascunsă”. „Am mai constat un lucru. Cât de haioasă este viaţa asta! Am aflat astăzi (marţi – n.r.) că denunţătorul are identitate ascunsă şi este şi expert, 3 în 1. Aţi văzut plicul ăla cu cafea? Efectiv, a fost aşa o miuţă şi denunţătorul a spus: „domnule, eu pot fi şi denunţător ascuns şi îl am şi pe directorul meu care poate să facă o expertiză”.

Am fost ţinut patru luni în arest pentru că avem un denunţător cu identitate ascunsă, chipurile se aştepta la o mare surpriză. În momentul în care ceva este corect, nu mai ai nevoie de 3 în 1„, a precizat Vanghelie.

Întrebat ce părere are despre declarațiile lui Mihai Sturzu de la Congresul PSD, Vanghelie a spus că „este un lider”. „Îmi doresc să văd cel puțin o sută de lideri ca el în partid. A avut curaj!”, a conchis fostul edil.

Marian Vanghelie se află în arest la domiciliu sub acuzația de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

CITEŞTE ŞI: Vanghelie, ATAC la Dragnea: „Încă n-am reuşit să văd dacă este BĂRBAT”. Ce spune de Băsescu