Vanghelie ameninţă ziariştii în stil mafiot: „Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se-ntâmplă. Aveţi copii acasă?”

Tupeu incredibil şi ameninţări în faţa Poliţiei. Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie şi-a dat, din nou, în petic, atunci când a văzut echipa de jurnalişti care-l aşteapta în faţa sediului Poliţiei Snagov.

29 ian. 2016, 10:22
Vanghelie ameninţă ziariştii în stil mafiot: „Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se-ntâmplă. Aveţi copii acasă?”

Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se-ntâmplă dacă aveţi copii acasă! Atât vă spun! Vă spun dumneavoastră, aşa. Să nu vă loviţi cu maşina acum, când plecaţi!„, l-a ameninţat Marian Vanghelie pe unul dintre jurnaliştii România TV.

Întrebat de ziarist când se va întoarce la facultate, Vanghelie a continuat să arunce cu acuzaţii: „Domnule reprezentant al unui infractor, dumneavoastră reprezentaţi infracţiunea în România fără să vreţi!„.

Chiar din clipa în care a coborât din limuzină în faţa sediului Poliţiei din Snagov, Vanghelie era pus pe scandal. „Ai tupeu! Aveţi copii acasă?„, i s-a adresat jurnalistului România TV.

Întrebat ce companie îi oferă postul de director general, după cum el însuşi a declarat în urmă cu câteva zile, Vanghelie a completat: „Oricum o companie mult mai serioasă decât cea pe care o reprezentaţi dumneavoastră!„.

Vanghelie a luat foc şi pe tema materialul filmat în urmă cu o săptămână de echipa România TV la vila soacrei sale. „La mine în curte dacă mai intri, să ştii că ai o problemă! Sincer! De-afară filmează cât vrei! Vedeţi ce vi se-ntâmplă pe drum acum! Vedeţi! Aveţi familie acasă!„, a spus primarul suspendat.