Vărul lui Marius Tucă, filmat în timp ce LOVEŞTE cu BESTIALITATE o femeie de etnie romă VIDEO

Scandalul în care au fost implicați vărul lui Marius Tucă, fostul polițist Matei Mărgărit, și membrii clanului Romi Țiganu’ din Satu Mare pare să fi luat o turnură neașteptată. Până acum, membrii familiei Leleci au fost acuzați de agresiune, furt calificat și înșelăciune. Familia Leleci a prezentat procurorilor imagini video în care se vede cu totul altceva.

19 aug. 2014, 05:58
Vărul lui Marius Tucă, filmat în timp ce LOVEŞTE cu BESTIALITATE o femeie de etnie romă VIDEO

La începutul lunii august, vărul lui Marius Tucă a fost bătut de ţigani în Satu Mare, în urma unei tranzacţii cu o maşină pe care avocatul a vrut s-o vândă membrilor unui clan. Bătaia s-a petrecut în plină stradă, iar bărbatul a ajuns la spital cu ambulanţa după ce oamenii din zonă au sunat speriaţi la 112.

În primă fază s-a spus că ex-polițistul Matei Mărgărit a intenționat să vândă o mașină membrilor unui cunoscut clan țigănesc din Satu Mare. Mărgărit a primit un avans de 800 de euro, iar pe 9 august a fost chemat în parcarea supermarketului Kaufland pentru a primi diferența de bani. Membrii clanului i-au spus că trebuie să meargă la ei acasă.

În vila clanului i-au spus că nu-i mai dau niciun euro, moment în care Matei Mărgărit le-a zis că își ia mașina.

Avocatul a fost scos afară din casă cu forța, iar în plină stradă a fost bătut cu bestialitate de doi din membrii clanului, fiind lovit cu pumnii și picioarele timp de minute bune. Întreaga scenă s-a întâmplat sub ochii copilului său, care are mai puțin de zece ani.

Membrii familiei Leleci spun că diferența de 800 de euro trebuia plătită lui Mărgărit în decurs de o săptămână, iar conflictul ar fi început după ce fostul polițist a lovit-o pe Neta Rostaș, soția lui Ștefan Leleci.

În apărarea lor, membrii familiei Leleci prezintă înregistrările făcute de camere de supraveghere instalate la domiciliul lor în care se vede cum Matei Mărgărit o lovește cu sălbăticie pe Neta Rostaș. Membrii familiei Leleci spun că Mărgărit a devenit agresiv după ce ar fi băut vreo zece beri.

Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt șocante și par a schimba datele problemei. Din victimă, Matei Mărgărit se transformă și el în agresor. Potrivit voceatransilvaniei.ro, Matei Mărgărit este cel agresiv, fostul polițist o rupe pur și simplu în bătaie pe Neta Rostaș, soția lui Ștefan Leleci. Pentru a o scăpa de pumnii lui Mărgărit, nora și nepoata lui Neta Rostaș fug să-i cheme pe Ștefan și Verescu Leleci, aflați în parcul de lângă vila familiei.

Matei Mărgărit este un personaj controversat în Satu Mare. Fost polițist, a fost dat afară după ce a fost acuzat de mai multe nereguli. Este văr cu Marius Tucă, directorul cotidianului Jurnalul Național.