Vedetele care ar vrea să intre în politică alături de Alina Gorghiu. Sânziana Buruiană: „Sunt interesată de tot ce este…” VIDEO

Refuzată de vedetele de televiziune Denise Rifai şi Simona Gherghe, Alina Gorghiu are de unde alege nume noi pentru PNL. Simona Sensual, Sânziana Buruiană şi Roxana Vaşniuc vor să intre în politică alături de şefa PNL. 

17 oct. 2016, 09:53
Vedetele care ar vrea să intre în politică alături de Alina Gorghiu. Sânziana Buruiană: „Sunt interesată de tot ce este…” VIDEO

Simona Sensual ar putea fi o piesă importantă în puzzle-ul Alinei Gorghiu, întrucât are legături cu politica de mai bine de zece ani, informează România TV. Şi chiar s-a arătat încântată să intre în echipa de fete PNL-iste.

Citeşte şi Alina Gorghiu: PNL şi USR vor susţine propunerea Dacian Cioloş premier, după alegerile parlamentare

„Eu am carnet de partid la… dar nu ştiu dacă mai e valabil, din 2007 până acum… Nici nu ştiu dacă mai există PDL, sinceră sa fiu este unul din partidele care m-ar încânta, nu este de refuzat, Eu sunt de acord. Mie îmi place şi Alina Gorghiu, adică e o femei super ok. Şi Iohannis îmi place, îmi place toată lumea”, a declarat Simona Sensual. 

Şi fosta vedeta Etno TV Roxana Vaşniuc crede că este potrivită pentru a intra în politică.

„De ce nu, chiar mi s-a propus. Cine? Eh, acum nu aş vrea să intru în detalii, să mai crească fetiţa şi trebuie să mă ocup şi eu de ceva serios, trebuie să pună cineva lucrurile pe un făgaş normal în ţara asta”, a spus Roxana Vaşniuc. 

Nici Sânziana Buruiană nu ar refuza o astfel de ofertă. „Aş fi interesată de orice este nou, şi de o intrare în politică”, a spus Sânziana Buruiană. 

Citeşte şi Alina Gorghiu: PNL şi USR vor susţine propunerea Dacian Cioloş premier

În schimb, Loredana Chivu nici nu vrea să audă de vreo colaborare politică în grupul femeilor. „Nu sunt suficient de coruptă ca să fac parte din categoria asta”, a precizat Loredana Chivu.