VESTE CUTREMURĂTOARE. Denisa Manelista a renunţat la lupta cu cancerul. A fost chemat preotul

Internată, Denisa Răducu a renunțat, pare-se, definitiv, la tratamentul împotriva cancerului de care suferă, fiind decisă să se bucure cât poate de mult de zilele care i-au mai rămas.

19 iul. 2017, 06:35

Denisa Manelista speră în continuare la o minune care să-i uşureze suferinţa. Cântăreaţa merge la spital pentru tratament paleativ, după ce a renunțat definitiv la cele împotriva cancerului.

Citeşte şi Denisa Manelista a fost externată. A slăbit 15 kilograme

Iar din cocktailul zilnic de medicamente nu lipsesc calmantele și analgezicele extrem de puternice, motiv pentru care, de altfel, acum, cântăreața are puterea necesară să mai și zâmbească. Și, mai mult decât atât, deși ea a renunțat la lupta cu cancerul, iubitul ei, deși este fericit că nu mai îndură durerile îngrozitoare, preferă ca, atunci când este lângă ea, să se arate cât mai vesel. Cu toate acestea, atunci când pleacă de la spital, iubitul Denisei simte că are și el nevoie de calmantele pe care le ia artista, plângând fără încetare.

În altă ordine de idei, zi de zi, Denisa a cerut ca în fiecare zi să-i fie adus un preot. „Zilnic e vizitată de preot și îi mărturisește acestuia păcatele. Se simte mai bine, psihic, de când s-a împăcat cu toate cele lumești. Mai mult, o dată la două zile, ea se împărtășește, nu vrea să se întâmple ceva și ea să nu fie pregătită”, ne-a spus o sursă din interiorul spitalului. Mai mult decât atât, la căpătâiul vedetei stă permanent o lumânare. „A fost dorința ei să o aibă acolo, s-a împăcat cu ideea că doar o minune o mai poate salva”, a mai spus sursa citată.

Citeşte şi Soluţie DISPERATĂ adoptată de fanii Denisei Manelista! Vezi cum încearcă să o ajute cei mai ÎNFOCAŢI admiratori! GALERIE FOTO

Denisa Manelista, apel pentru amici: „Rugați-vă pentru mine”

„Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme. Pe atunci, spun sursele noastre, se simțea mai bine și chiar apelase la un tratament homeopat. Din păcate însă, lucrurile nu mai stau, acum, atât de bine pe cât și-ar dori, situația ei înrăutățindu-se din cauza agresivității bolii de care suferă. Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, de luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii, motiv pentru care vedeta speră să ajungă în Cuba, locul în care s-ar vorbi că se fac adevărate minuni împotriva bolii pe care o are și care, din păcate, este considerată una dintre cele mai necruțătoare.