Veste excelentă pentru cântăreţul care suferă de cancer. În doar zece zile s-au strâns o parte din banii necesari tratamentului

A aparut o veste excelenta pentru cantaretul care sufera de cancer cu metastaze. Din donatii, s-a strans o mare parte din suma de care Adrian Berinde are nevoie pentru a se trata in Germania.

10 mai 2018, 19:33
Veste excelentă pentru cântăreţul care suferă de cancer. În doar zece zile s-au strâns o parte din banii necesari tratamentului

Este o veste excelenta pentru cantaretul care sufera de cancer cu metastaze. La 10 zile dupa ce Adrian Berinde a dezvaluit ca are nevoie de 50.000 de euro pentru a pleca la o clinica din Germania, acolo unde urmeaza sa se opereze si sa se trateze, suma aproape ca a fost stransa. Banii au fost stransi pe internet, oamenii donand sume intre 80 si 985 de lei.

Pana joi, la pranz, s-au adunat 40.300 de euro din cei 50.000 de care are nevoie Berinde. „Dragii mei, nu există cuvinte care să-mi poată exprima recunoştinţa – pentru cei care au donat, pentru cei care mi-au scris de ziua mea, pentru cei care mi-au transmis mesaje de susţinere şi îmbărbătare. Am simţit în toate acestea O Mare Iubire. Gândul meu de mulţumire se îndreaptă şi către artiştii care s-au coalizat uimitor de repede şi au organizat un concert în favoarea mea”, a postat Adrian Berinde.

O veste excelenta pentru cantaretul care sufera de cancer cu metastaze este aceea ca banii au fost aproape stransi. „Le mulţumesc tuturor şi fiecăruia în parte. Gestul lor îmi va rămâne în inimă până la capătul vieţii mele. Cred că nu e deloc întâmplător faptul că această întâlnire între prieteni va avea loc chiar duminică, 13 Mai, adică în ziua în care voi pleca înspre clinica unde, cu ajutorul vostru, îmi voi încerca şansele de a rămâne încă Aici, împreună. Sunt onorat şi, încă o dată, un mare MULŢUMESC!”, a incheiat Adrian Berinde, potrivit stirilekanad.ro.