Veste excelentă pentru tricolori. Vedeta Armeniei, Mkhitaryan, nu va juca sâmbătă împotriva României

Steve McNally, medicul lui Manchester United, i-a trimis o scrisoare omologului său de la naţionala Armeniei în care a explicat afecţiunile de care suferă Henrikh Mkhitaryan, de ce nu a jucat acesta împotriva lui Stoke City şi spune că acesta nu este capabil să se pregătească la capacitate maximă.

03 oct. 2016, 09:33
Veste excelentă pentru tricolori. Vedeta Armeniei, Mkhitaryan, nu va juca sâmbătă împotriva României

Henrikh Mkhitaryan a fost convocat la naţionala Armeniei pentru dubla cu România şi Polonia, dar medicul lui Manchester United recomandă retragerea sa de la lot, din cauza problemelor de sănătate.

A progresat în ultima săptămână, a participat la un număr limitat de antrenamente cu echipa, dar încă nu se poate antrena şi nici juca la capacitate normală. În consecinţă, v-am fi foarte recunoscători dacă aţi permite retragerea sa de la echipa naţională şi rămânerea jucătorului la Manchester, pentru o reuperare completă„, se arată în scrisoarea doctorului McNally.

Informaţia este confirmată de Federaţia Armeană de Fotbal, care a dat o declaraţie de presă: „Henrikh Mkhitaryan va lipsi probabil din meciurile pe care naţionala Armeniei le va juca împotriva României şi Polaniei. Federaţia de Fotbal din Armenia a primit o scrisoare oficială din partea lui Manchester United FC în care se cere retragerea lui Henrikh Mkhitaryan de la antrenamente şi meciurile oficiale„.

Mkhitaryan s-a accidentat pe 10 septembrie, în derby-ul oraşului Manchester, United-City 1-2.

Meciul Armenia-România, din preliminariile CM 2018, se va juca sâmbătă, de la ora 19.00.