Veşti triste pentru fanii serialului Seinfied: „Elaine” este bolnavă de cancer

Julia Louis-Dreyfus, interpreta celebrei Elaine din "Seinfield", a fost diagnosticatp cu cancer la sân. Vedeta le-a dat chiar ea vestea tristă fanilor. 

28 sept. 2017, 19:08
Veşti triste pentru fanii serialului Seinfied: „Elaine” este bolnavă de cancer

Julia Louis-Dreyfus a devăluit drama cu care se confruntă pe Instagram. „Haideţi să luptăm cu toate tipurile de cancer şi să facem din serviciile de sănătate o realitate universală” a scris vedeta.

„Vestea cea bună este că îi am aproape pe cei mai buni prieteni şi familia şi o asigurare de sănătate fantastică, de la sindicat. Vestea rea este că nu toate femeile sunt aşa norocoase, haideţi să luptăm cu toate tipurile de cancer şi să facem o realitate din serviciile de sănătate universale” a mai scris „Elaine” în anunţul său public, arată ew.com. „

Julia a aflat diagnosticul la o zi după premiile Emmy, şi nu este în măsură să spună dacă va juca din nou în Veep (cel mai nou serial al actriţei, n.r) pentru sezonul final. Scenariştii îşi vor face treaba în continuare iar HBO va adapta calendarul serialului aşa cum va fi nevoie, se arată într-un comunicat al HBO.

Citeşte şi Actorul Jean-Louis Trintignant este bolnav de cancer