TRIUNGHI AMOROS. Două femei şi un bărbat aşteaptă împreună venirea celui de-al cincilea copil FOTO

Familia Sullivan-Kings este mai mare decât o familie obișnuită, find formată din două mame și un tată. Trioul crește împreună 4 copii și sunt în așteptarea celui de-al cincilea.

25 ian. 2018, 14:05

Până în prezent, cei trei oameni care dorm în același pat din casa lor din San Diego, Budd – 33 de ani, Rose – 33 de ani și Lauren – 34 de ani, au împreună patru copii și sunt în așteptarea celui de-al cincilea membru al familiei, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi O familie scandaloasă. Au rămas însărcinate cu acelaşi bărbat şi sunt fericite

„Suntem o familie aproape normală, doar că există o mamă în plus și avem mulți copii”, a spus Buddy.

Buddy și Rose au început să aibă o relație de pe vremea când erau la colegiu, apoi s-au căsătorit și au avut doi copii, Owen care acum are 7 ani, și James, 5 ani.

Stabilit într-o relație monogamă, cuplul a discutat despre eventualitatea de a mai aduce pe cineva în dormitorul lor pentru a-și condimenta viata sexuală, neașteptându-se ca restul vieții lor să se schimbe atât de dramatic.

Rose, soția lui Buddy care se identifică ca bisexuală, a reluat legătura cu vechea ei iubită, Lauren. „Am căutat-o pe Lauren pe Facebook doar să văd ce mai face și am început să ne întâlnim doar ca prietene. I-a cunoscut pe băieți și pe Buddy și apoi s-a întâmplat pur și simplu. Toți am început să avem o relație”, a povestit femeia.

Citeşte şi TRIUNGHI AMOROS în IAŞI. Un bărbat are două neveste şi 14 copii. Femeile sunt surori FOTO

Lauren a dezvăluit că trioul a avut chimie instant, adăugând: „Suntem toți trei Scorpioni, așa că nu suntem timizi în dormitor. Niciunul dintre noi nu se ascunde. E în regulă să facem asta, nu este nici o rușine”.

„Întrebarea care ni se pune mereu este Cum este sexul?. Cu toții am văzut filme pentru adulți în care există trio-uri și este evident grozav. Nu avem un program, este mereu spontan și niciodată plictisitor, a mai spus Lauren.

Atracția dintre ei nu este doar sexuală: nu doar că Rose și Lauren s-au reîndrăgostit, Buddy și Lauren au realizat că există o conexiune între ei, iar acum cei trei se descriu ca fiind într-o triadă angajată în relație.

„Niciunul dintre noi nu caută o relație. Dar s-a transformat într-o relație. Pur și simplu funcționează ca noi trei să fim împreună”, povestește Lauren.

Deși o ceremonie nupțială între trei persoane nu ar aduce uniunea din punct de vedere juridic, trioul planifică să se căsătorească, un astfel de eveniment fiind o șansă de a-și declara iubirea unii altora în mod egal în fața prietenilor și a familiei.

Rose și Buddy au cerut-o în căsătorie pe Lauren acum 2 ani, dar cei trei au amânat ceremonia pentru că cele două femei au rămas însărcinate.

În anul 2015, atât Lauren cât și Rose au rămas gravide, amândouă născând la 5 luni distanță una față de cealaltă câteun băiat.

Băiatul biologic al lui Lauren s-a născut în luna februarie a anului 2016, iar Rose l-a născut pe Ryan în luna iunie a aceluiași an. Acum Lauren este din nou însărcinată cu cel de-al doilea copil, un băiețel care se va naște în luna aprilie a anului 2018.

Trioul a început demersurile legale pentru ca toți aduții să aibă o răspundere juridică egală pentru copiii lor.