Vica Blochina, ADEVĂRUL despre relaţia cu Victor Piţurcă. „Eu sunt foarte ambiţioasă şi…”

Vica Blochina a făcut dezvăşuiri în premieră despre relaţia cu Victor Pițurcă, tatăl băiețelului ei, Edan, la o emisiune de televiziune.

25 iun. 2018, 16:55
Vica Blochina, ADEVĂRUL despre relaţia cu Victor Piţurcă. „Eu sunt foarte ambiţioasă şi…”

Vica Blochina a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Victor Pițurcă.

„Copilul e pe primul loc. am avut foarte multe proiecte. Apoi, după ce am terminat cu proiectele, am început să cheltui banii cu renovările. Două luni mi-a luat să renovez casa, apartamentul. Două luni. Totul este pus la punct, nou, frumos”, a spus fosta balerină.

„Două luni am dormit la tata”, a intervenit Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina, imaginea cu care a încins INTERNETUL. Cum s-a pozat după o noapte de amor FOTO

„Nu sunt cu nimeni, sunt singură. Am 42 de ani. Viața după 40 de ani mi se pare la fel de frumoasă ca înainte… Poate că nu m-am mai măritat, asta nu s-a întâmplat. Nu mi-aș fi dorit. Chiar nu mi-am dorit. dacă mi-aș fi dorit, probabil ajungeam acolo, dar trăind în societatea asta… Nu a fost să fie și nu mi-am dorit. Eu sunt foarte ambițioasă și poate câteodată sunt mult prea mult ambițioasă. Suntem foarte ok (n.r. – cu Victor Pițurcă), Edan e foarte ok cu tati lui și cu toată familia. Suntem exact cum ar trebui să fie. El (n.r. – Victor Pițurcă) păstrează legătura, nu eu. Noi nu păstrăm legătura. Adică este în limitele bunului simț, doar ce e nevoie pentru copil, asta e tot”, a mai spus Vica Blochina.