Vicepreşedintele american Joe Biden i-a trimis un mesaj pe Twitter lui Obama şi o brăţară a prieteniei

Vicepreședintele american Joe Biden și-a exprimat pe Twitter afecțiunea față de bunul său prieten Barack Obama cu prilejul zilei de naștere a președintelui american, scrie UPI.com, citată de Agerpres.

05 aug. 2016, 17:49

Joe Biden a trimis un mesaj pe Twitter cu ocazia zilei de naștere a bunului său prieten Barack Obama

În fotografia încărcată joi pe contul lui Joe Biden de pe rețeaua de socializare, se poate observa o brățară a prieteniei, din piele împletită, care conține prenumele său și al președintelui american, alături de mesajul — ”Aniversare fericită la 55 de ani, Barack! Un frate pentru mine, cel mai bun prieten pentru totdeauna”, potrivit Agerpres.

Brățara conține de asemenea o floare, o stea, o felie de pizza și un emoticon zâmbitor. Bucata de pizza face trimitere la o remarcă de la gala din 2015 a corespondenților de la Casa Albă: ”Ne-am apropiat atât de mult, în unele locuri din Indiana, încât nu ne mai servesc deloc cu pizza”, spunea la acel moment Obama despre prietenia sa cu vicepreședintele SUA. În statul Indiana există o lege controversată care permite discriminarea împotriva comunității LGBT.