Victima poliţistului pedofil, declaraţii şocante: „Am stat cu oroare să nu vină iar după mine” VIDEO

Declaraţii şocante au fost făcute de una dintre victimele pedofilului-poliţist. Tânăra a povestit la un post de televiziune cum s-a petrecut agresiunea din 2009 pe când avea numai 14 ani. Aceasta spune că a fost şocată să afle că cel care i-a marcat adolescenţa era un om al legii.

11 ian. 2018, 11:24
Victima poliţistului pedofil, declaraţii şocante: „Am stat cu oroare să nu vină iar după mine” VIDEO

Victima avea în 2009 doar 14 ani şi spune că, în anii care s-au scurs a încercat să uite prin ce a trecut. Nu i-a fost uşor, însă, cu ajutorul familiei, prietenilor şi cu ajutorul profesorilor săi a reuşit să treacă peste acest incident. Tânăra nu se mai aştepta ca cel care i-a marcat adolescenţa să fie prins, şi mai ales să fie un om al  legii.

„Veneam de la scoala, era ziua am intrat in bloc si el dupa mine, l am salutat si in fata scarii cat am asteptat liftul el a actionat. Din ce îmi aduc aminte, nu vreau sa vorbesc cu pacat, am impresia ca a auzit o usa deschizandu se si s a speriat si a fugit. Eu am intrat in casa si am inceput sa plang . Am stat cu oroare in suflet sa nu vina iar dupa mine.
Am iesit destul de greu, mi a fost greu sa ma integrez iar, dar am trecut bine cu ajutorul familiei, scolii, prietenilor . Alor mei le am spus adevarul, cum am intrat in casa, i-am sunat si le am zis. Tata a venit, am fost la politie si cam atat”., potrivit digi24.ro.

Bărbatul mai este cercetat şi pentru o faptă din 2012, în acel caz fiind vorba despre o victimă în vârstă de 7 ani.

Citeşte şi Cercetări EXTINSE în cazul poliţistului pedofil. A fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală a unei fete de 14 ani, în 2009