Victor Ponta, ironii la adresa Elenei Udrea după ce a declarat că va fi „PRIMA DOAMNĂ” a României

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a comentat, duminică, la Madrid, declaraţiile Elenei Udrea potrivit cărora va fi "prima doamnă a României" după alegerile din 16 noiembrie, spunând, ironic, că "poziţia prima doamnă, primul domn sunt cuvinte pe care le-am importat, aşa ca Halloweenul ".

19 oct. 2014, 14:28
Victor Ponta, ironii la adresa Elenei Udrea după ce a declarat că va fi „PRIMA DOAMNĂ” a României

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat cum comentează declaraţiile Elenei Udrea potrivit cărora va fi „prima doamnă a României” după alegerile din 16 noiembrie, Victor Ponta a spus ironic: 

Eu vreau să avem alegeri prezidenţiale cât mai civilizate şi mai normale şi vreau după 17 noiembrie să avem o politică mult mai serioasă în care atacul la persoană să fie mai puţin important. Cum ar fi să vă spun că vreau să fiu preşedintele României ca să fiu primul domn al României? Vreau să fiu preşedinte pentru că am un proiect legat de politica externă, de politica de securitate, de economie … Altfel, poziţia prima doamnă, primul domn sunt cuvinte pe care le-am importat, aşa ca Halloweenul şi aş vrea să le facem mai serioase„.

În ceea ce priveşte acuzaţiile lui Traian Băsescu pe tema ofiţerului acoperit, Ponta a arătat că, în Campania electorală, nu trebuie puse în pericol lucruri importante.

„Avem o bătălie politică, dar nu aruncăm totul în aer pentru acea bătălie politică. Dl Băsescu termină mandatul şi trebuie să tragă linie să vadă ce a lăsat în urmă. De stricat ştiu că a stricat mult, întrebarea este ce a construit.

Sunt momente în campanie, în care poţi să răspunzi la tot felul de întrebări. Am primit întrebări şi acuzaţii mult mai dure legate de familie, de viaţa intimă. Nu cred că e în regulă să răspund de fiecare dată la nişte acuzaţii care nu se bazează pe nimic. Dl Băsesccu n-a prezentat nicio o dovadă la adresa mea. Cred că o campanie electorală nu înseamnă să te scuzi de ce te atacă cineva fără dovezi, ci înseamnă să vorbeşti mai mult despre ce vrei să faci.  Ăsta e un joc în care nu vreau să intru. Non-stop cineva să mă acuze de ceva şi eu să mă apăr. Am fost acuzat de toate lucrurile din lume şi dacă pot să glumesc pe tema asta: După ce am fost pisic şi orice altceva, să fiu agentul 007 e deja o promovare”, a declarat Ponta.  

CITEŞTE ŞI Ponta, reacţie la întâlnirea Iohannis-Brok: Nu e bine să fii prieten cu cel care a vrut AMPRENTAREA românilor