Victor Ponta: Procurorul Negulescu avea ordin să dărâme guvernul VIDEO

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit la România TV că procurorul DNA Negulescu avea ca misiunea dărâmarea Cabinetului Ponta.

04 mai 2017, 08:12
Victor Ponta: Procurorul Negulescu avea ordin să dărâme guvernul VIDEO

„Fostul premier a declarat la România TV că magistratul ar fi fost pus special să distrugă cabinetul Ponta”. Victor Ponta a mai spus şi că percheziţiile făcute la mama şi sora lui au făcut parte din planul de distrugere a sa şi a Executivului

România TV a încercat să îl contacteze pe Mircea Negulescu pentru a răspunde la aceste acuzaţii, dar nu a reuşit.

Citeşte şi: Noi stenograme cu procurorul DNA Mircea Negulescu: „Mi-e dor să privesc în ochii unei fete fără să mă gândesc la Ghiță, Ponta”

„Eu nu l-am cunoscut pe Negulescu. Nu ştiam cine e. Domnul respectiv, în 2015, s-a apucat şi mi-a arestat cumnatul, mi-a percheziţionat sora, mama. Am întrebat şi eu la o partidă d-aia „ce au făcut?”Şi au zis că domnul acesta a primit un ordin să schimbe guvernul, nu am înţeles eu, apoi a venit procurorul Uncheşelu şi s-a rezolvat”.
 

Victor Ponta a declarat miercuri seară la România TVcă este nevoie de o legislaţie care să nu mai permită abuzuri ale justiţiei cum ar fi cel comis în cazul fostului şef al ASF, Dan Radu Ruşanu, achitat de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul ASF – Carpatica pe motiv că faptele de care era acuzat nu există, după ce în perioada de cercetare a fost ţinut aprope patru luni în arest preventiv.