Victor Ponta, reacţie după moţiunea de cenzură: Cred că PSD azi a pierdut

Victor Ponta a afirmat, miercuri, după ce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost votată, că este dezamăgit de faptul că şi-a văzut colegii social-democraţi bucurându-se că ”moţiunea împotriva PSD a trecut”, PSD a pierdut şi a precizat că va sta lângă premierul Sorin Grindeanu până la finalul interimatului.

21 iun. 2017, 11:38
Victor Ponta, reacţie după moţiunea de cenzură: Cred că PSD azi a pierdut

”Dezamăgit sunt pentru că am văzut colegii de la PSD bucurându-se că au trecut moţiunea împotriva PSD. Eu cred că PSD azi a pierdut, dar poate câştigă România, cine ştie, poate ne învăţăm minte”, a afirmat Victor Ponta, potrivit News.ro.

El a precizat că va sta lângă premierul Sorin Grindeanu până când viitorul prim-ministru îşi va prelua atribuţiile.

Întrebat ce va face mai departe, în contextul în care nici nu mai e membru al PSD, Ponta a spus: ”Eu cred că viaţa nu se termină dacă nu mai eşti membru al PSD. Sunt român şi voi face orice pot pentru România”.

Moțiunea de cenzură „România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor” a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. S-au înregistrat 241 de voturi pentru și 10 împotrivă. Guvernul Grindeanu a căzut, majoritatea parlamentară urmând să propună un nou prim-ministru, pentru care să ceară acceptul preşedintelui Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Moţiunea de cenzură „PSD contra PSD” a trecut cu 241 de voturi. Guvernul Grindeanu a căzut