VICTOR PONTA, reacţie la autodenunţul lui Robert Turcescu: Cine seamănă vânt culege furtună

Victor Ponta a comentat, luni, anunţul lui Robert Turcescu cum că ar fi fost ofiţer sub acoperire, spunând că nu a fost surprins de declaraţiile jurnalistului şi "cine seamănă vânt culege furtună".

22 sept. 2014, 11:57
VICTOR PONTA, reacţie la autodenunţul lui Robert Turcescu: Cine seamănă vânt culege furtună

Întrebat luni de jurnalişti dacă l-a surprins anunţul lui Robert Turcescu, Victor Ponta a răspuns: „Pe mine, nu, normal”.

Premierul a arătat că, aşa cum a precizat MApN într-un comunicat de presă, există instituţii ale statului care verifică respectarea şi aplicarea legii.

„Daţi-mi voie să nu intru în această discuţie decât recunoscând faptul că cine seamănă vânt culege furtună şi este valabil şi pentru alţi oameni apropiaţi domnului Traian Băsescu”, a spus Ponta.

CITEŞTE ŞI MApN REFUZĂ orice comentariu în cazul Robert Turcescu: Alte instituţii sunt abilitate să se pronunţe

REACŢII după confesiunea lui ROBERT TURCESCU: „A fumat ceva naşpa”, „Face un joc operativ”, „Mă simt lezat”

Robert Turcescu a confirmat, la B1 TV, că postarea apărută duminică pe blogul său precum că a fost ofiter acoperit. El a mai spus că „mărturisirea” este scrisa de el, ca documentele sunt reale si ca acum se simte eliberat si fericit. Ministerul Apărării Naţionale sau o altă instituţie abilitată nu au confirmat sau infirmat „spovedania” lui Robert Turcescu.

Este vorba despre o marturisire publica, la care inca reflectez. Sunt dispus oricand voi fi chemat in fata judecatorului sa dispun de aceste documente si sa spun ce stiu despre aceste documente. (…) Sunt documente reale, le am in casa mea. Eu nu vreau sa fac o discutie acum daca documentele sunt reale sau nu, daca au existat in ce context, cum s-au facut pentru ca nu suntem la o judecata publica.

ROBERT TURCESCU, ofiţer acoperit. Fost ministru al Apărării: Parchetul Militar ar trebui să se autosesizeze

Nu am trait o eliberare mai mare, o sarbatoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase in sufletul meu decat astazi dupa ce m-am eliberat de povara asta. Intr-un fel sau altul mi-am dat seama ca e necinstit, ca nu pot sa va mai mint, ca trebuie sa marturisesc. Eu nu mai pot sa traiesc asa. Astazi va spun, din moment in care m-am decis sa public aceste documente, da eu le-am pus acolo mi le acum si sunt ale mele”, a spus Robert Turcescu.