Victor Ponta, dezvăluiri BOMBĂ. „Ei sunt cel mai mare pericol pentru România!”

Victor Ponta a făcut, duminică, dezvăluiri de ultimă oră în direct la România TV. Fostul premier a vprbit despre dosarele pe care i le-a descis DNA şi a precizat că nu crede că actualul CSM are curaj să facă lumină.

25 sept. 2016, 18:04
Victor Ponta, dezvăluiri BOMBĂ. „Ei sunt cel mai mare pericol pentru România!”

Victor Ponta a comentat situaţia dosarelor deschise de DNA Prahova. „Nu am alte informaţii şi nici nu ar fi normal să le am eu. E treaba CSM. Nu am mari speranţe că actualul CSM să aibă curaj să facă lumină. Foarte curând va fi un nou CSM, cu alţi oameni”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta, mesaj pe facebook: Toamna are loc „festivalul” protestelor

Fostul premier a vorbit şi despre toamna protestelor: „Trăiesc în România şi stau bine cu memoria. În fiecare toamnă, cam în acelaşi fel, au loc nişte proteste cu aceiaşi oameni. Eu mă întrebam, respectând dreptul lor… mă întreb însă dacă dreptul nostru, al celorlalţi 19 milioane există. Dacă putem vota cu cine vrem noi, că dacă nu votăm cu cine vor ei, Soros şi Macovei, suntem proşti, vindem ţara ruşilor. O spun iar, să foloseşti moartea unor oameni în scop politic…”.

„Nu e nimic nou, doar că a trecut un an şi vin alegerile. Nu cred că ai dreptul să foloseşti tragedia unor oameni în scopuri politice. Cred că va veni o pedeapsă pentru cei care folosesc acest lucru”, a mai spus Victor Ponta, făcând o paralelă între targedia de la Colectiv şi moartea lui Bogdan Gigină.

PRU a anunţat lista persoanelor ce vor fi propuse în următorul Guvern al României

Victor Ponta a comentat şi anunţul PRU, care l-a propus premier al României.

„Cred că e un exerciţiu politic inteligent. Noi despre asta ar trebui să vorbim, nu vedeţi că nu vorbim de Parlament, de Guvern, în fiecare zi suntem obligaţi să vorbim de altceva. Asta cu nume, cu… e o chestiune pentru presă. Eu sunt membru PSD, mă bucur dacă iau voturi multe cei de la ALDE, mă voi bucura şi pentru PRU. La ultimul C.Ex. s-a votat în unanimitate faptul că PSD nu va face alianţă cu PNL”, a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă va pleca din PSD, Victor Ponta a răsăusn: „Nu, încerc să câştig cât mai multe voturi şi să fac alianţă cu cei care nu sunt de partea sectei. Cine este secta? Uitaţi-vă în CV-urile celor care au fost şcoliţi de Soros. Eu pe ei îi consider cel mai mare pericol pentru România”.