Victor Slav, primele declaraţii despre divorţul de Bianca Drăguşanu. Ce a invocat la notar

Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci "neintelegeri iremediabile intre parti". 

07 feb. 2014, 16:17
Victor Slav, primele declaraţii despre divorţul de Bianca Drăguşanu. Ce a invocat la notar

BIANCA DRĂGUŞANU şi Victor Slav au divorţat. Aşa cum s-a tot mediatizat în această săptămână, cei doi au depus actele pentru divorţ. „Am fost la notar, amândoi, ca doi oameni civilizaţi. Facem ce credem de cuviinţă. Ştim noi dacă mai există sentimente. Trageţi voi concluzia dacă mai sunt sentimente şi de o parte şi de alta”, a spus Victor pentru emisiunea „La Măruţă”.

Întrebat despre declaraţiile lui Cătălin Botezatu, care a spus că el ar fi înşelat-o pe Bianca, acesta a răspuns evaziv, după ce a luat o pauză de câteva secunde după ce a fost chestionat de reporter în legătură cu subiectul: „Da, uite aşa facem reclamă la dero. Întrebaţi-l pe Cătălin. Întrebaţi-o pe Binaca. Ei ştiu ce au vorbit. Eu nu ştiu ce au vorbit ei. Eu nu mă simt cu nicio muscă pe căciulă”, scrie libertatea.ro.

În momentul în care a fost întrebat dacă o mai iubeşte pe Bianca Drăguşanu, Victor Slav a reacţionat într-un fel care nu lasă loc de interpretări: „Alte întrebări. Alte întrebpri?”, a spus acesta reporterului care l-a chestionat despre starea sentimentelor pe care le are pentru fosta asistentă TV.