VIITORUL – SALZBURG 1-3 în Europa League

Viitorul e aproape eliminată din cupele europene după ce a pierdut prima manșă de pe teren propriu a play-off-ului Europa League cu Red Bull Salzburg, scor 1-3.

17 aug. 2017, 17:29
VIITORUL – SALZBURG 1-3 în Europa League

UPDATE: Echipa FC Viitorul a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), de formaţia FC Salzburg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Au marcat Ţucudean ‘7 pentru FC Viitorul şi Hwang ‘2, Wolf ’28 şi Dabbur ’31 pentru oaspeţi.

Finalul meciului. Salzburg se impune cu 3-1 la Ovidiu și este la un pas de grupele Europa League. 

Min. 31: GOL SALZBURG! Dabur înscrie cu un șut plasat de la marginea Viitorului, iar austriecii marchează de trei ori din patru șuturi pe poartă. Calificarea este, în mare parte, compromisă.

Min. 28: GOL SALZBURG! O nouă eroare mare în apărarea gazdelor, Wolf profită și înscrie după ce rămâne singur cu portarul Viitorului, Rîmniceanu.

Min. 7: GOOOL VIITORUL! Lainer greșește și el, Țucudean este pe fază și marchează cu un șut la colțul lung. Viitorul înscrie la prima șansă de gol din acest meci.

Min. 2: GOOOL SALZBURG! Boli greșește nepermis, balonul ajunge la Hee-Chan Hwang, iar acesta înscrie cu un șut puternic. Debut catastrofal de meci pentru campioaan României!


Echipele de start: 

Viitorul: Râmniceanu – Boli, Țîru, M. Constantin, Cr. Ganea – D. Lopez, Mladen, Vînă – Chițu, Țucudean, Cicâldău
Rezerve: Buzbuchi, T. Băluță, F. Coman, Eric, D. Dumitrescu, Ov. Herea, R. Hodorogea
Antrenor: Gheorghe Hagi

Salzburg: Stankovici – Lainer, Doin, Caleta-Car, Ulmer – Rzatkowski, Wolf, Samassekou, Berisha – Hwang, Dabbur
Rezerve: Carlos, P. Farkas, F. Gulbrandsen, A. Haidara, C. Leitgeb, T. Minamino, M. Pongracici
Antrenor: Marco Rose

VIITORUL SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR. „E o dublă importantă. Avem în comun cu SALZBURG anumite lucruri, suntem două echipe campioane, tinere, care investesc în tineri, care joacă un fotbal ofensiv, două echipe care totdeauna încearcă să câştige. Am încredere în VIITORUL, i-am văzut pe jucători cu entuziasm, motivaţi, abia aşteaptă să jucăm meciul şi sperăm să facem un meci foarte bun. Vor fi două meciuri extreme de frumoase. Sperăm să ne ridicăm la înălţimea meciului, cu o mentalitate bună, cu încredere şi cu curaj. Nu avem nimic de pierdut, din contră. O să jucăm cu toată încrederea, cu curaj şi cu fotbalul pe care îl ştim”, a declarat Gică Hagi înainte de VIITORUL SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR.

VIITORUL SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR. „VIITORUL este obstacolul de care trebuie să trecem pentru a ne califica în grupele Europa League. Am urmărit adversarii în România și știm că au avut un start mai slab de sezon. Nu ne gândim prea mult la aceste rezultate, nu ne lăsăm înșelați, însă, și suntem pregătiți să înfruntăm o echipă determinată, care joacă fotbal. Antrenorul său, Gheorghe Hagi, a fost un mare fotbalist, iar echipa sa evoluează într-un stil similar, încearcă să joace fotbal”, a declarat Marco Rose, antrenorul lui SALZBURG.

VIITORUL SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR. Viitorul este a patra echipă din România care se confruntă în cupele europene cu Salzburg, după UTA, Steaua şi Astra. Returul va avea loc în Austria, pe 24 august.

VIITORUL SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR. Echipele probabile la meciul VIITORUL SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR

Viitorul: Râmniceanu – Boli, Ţâru, M. Constantin, Cr. Ganea – D. Lopez, Mladen, Vână – A. Chiţu, Ţucudean, Fl. Coman. Antrenor: Gică Hagi.

Salzburg: Stankovic – Lainer, Miranda, Caleta-Car, Ulmer – Yabo, Samassekou, Minamino, Berisha – Dabbur, Wolf. Antrenor: Marco Rose.

VIITORUL SALZBURG LIVE VIDEO STREAM ONLINE TVR. VIITORUL – SALZBURG, meci din play-off-ul EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 21:45, la Ovidiu, LIVE VIDEO STREAM TVR. Partida contează pentru prima manşă. TVR transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE VIITORUL SALZBURG.

VIITORUL – SALZBURG ONLINE LIVE VIDEO STREAM. Viitorul speră să uite de eliminarea din Liga Campionilor cu o calificare în grupele Europa League. Va fi un duel între două campioane în play-off – trupa lui Hagi va înfrunta pe Salzburg, echipa care a câştigat titlul în Austria. Turul are loc pe stadionul din Ovidiu în această seară, de la ora 21.45.

VIITORUL – SALZBURG ONLINE LIVE VIDEO STREAM. „Ar fi foarte bine să câştigăm. Adversarul are o istorie mai mare, ani mai mulţi, bani mai mulţi, puternic, cu experienţă, dar sperăm, cu tinereţea noastră, să jucăm mai bine ca ei”, a declarat managerul tehnic al constănţenilor, Gheorghe Hagi, pentru DigiSport.

VIITORUL – SALZBURG ONLINE LIVE VIDEO STREAM. Salzburg este o adevarată multinaţională, cu fotbalişti din Brazilia, Croaţia, Israel, Mali şi Ghana în lot. Austriecii au fost eliminaţi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor de croaţii de la Rijeka după două egaluri, 1-1 şi 0-0.

VIITORUL – SALZBURG ONLINE LIVE VIDEO STREAM. Campioana Austriei a mai fost de şase ori în grupele Europa League, ultima dată chiar sezonul trecut, o dată în grupele Ligii Campionilor, iar în 1994 a disputat finala Cupei UEFA, contra Interului.