Viitorul şi-a aflat adversara din turul III preliminar al Ligii Campionilor. A câştigat ambele meciuri din turul II

Viitorul Constanţa, campioana României la fotbal, şi-a aflat miercuri seara adversara din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

19 iul. 2017, 17:48
Viitorul şi-a aflat adversara din turul III preliminar al Ligii Campionilor. A câştigat ambele meciuri din turul II

Adversara trupei lui Hagi va fi campioana Ciprului, APOEL Nicosia, care a învins în dublă manşă gruparea luxemburgheză F91 Dudelange. După 1-0 săptămâna trecută, pe teren propriu, ciprioţii au câştigat miercuri seara în deplasare, cu acelaşi scor, unicul gol al meciului fiind marcat în minutul 40 de de Camargo, din lovitură de la 11 metri.

UEFA urmează să stabilească data exactă când se va juca meciul Viitorul Constanţa-APOEL Nicosia, manşa tur urmând să aibă loc în România, pe 25 sau 26 iulie, iar returul pe 1 sau 2 august, în Cipru.

APOEL Nicosia, care a ajuns sezonul trecut până în optimile de finală ale Ligii Europa, unde a fost eliminată de Anderlecht, are în rândurile sale câţiva jucători interesanţi, precum atacantul belgian Igor de Camargo, mijlocaşul portughez Nuno Morais, care a trecut şi pe la Chelsea, sau portarul spaniol Urko Pardo, care a jucat la Rapid între 2008 şi 2011.