Vila în care a murit Ion Dolănescu, evaluată de experţi în războiul pe avere iscat între Ionuţ şi Dragoş, fii cântăreţului

Casa lui Ion Dolănescu, pentru care se bate Ionuţ şi fratele său Dragoş, a fost evaluată de 5 experţi imobiliari, sâmbătă după amiază. Evaluatorii încearcă să stabilească preţul proprietăţii după ce fii artistului au pornit un adevărat scandal, încercând să împartă averea. 

30 iul. 2016, 15:10
Vila în care a murit Ion Dolănescu, evaluată de experţi în războiul pe avere iscat între Ionuţ şi Dragoş, fii cântăreţului

Cinci experţi au evaluau casa marelui artist, sâmbătă după amiază, informează România TV. Evaluatorii au venit însoţiţi de Ionuţ Dolănescu, dar şi de avocaţi. Experţii trebuie să stabilească valoarea imobilului care i-a aparţinut lui Ion Dolănescu. Imobilul este compus din parter şi mansardă.

Citeşte şi 7 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Un nou scandal izbucneşte în sânul familiei VIDEO

Evaluarea are loc la cererea instaneţei, după ce Ionuţ Dolănescu, cel care ar urma să intre în posesia casei, nu a fost de acord cu ultima valoare la care a fost evaluat imobilul, respectiv 685 de mii de euro. De partea cealaltă, Dragoş, susţine că imobilul valorează mult mai mult, undeva la 1 milion de euro. 

Vila în care a trăit şi a murit Ion Dolănescu nu este singura vizată, alte proprietăţi ale regretatului artist urmând a fi evaluate în războiul celor doi urmaşi pe avere.