VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Momente incredibile în direct, cine sunt finaliştii UPDATE

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Au demonstrat că au calități vocale formidabile, au fost votați de public și au ajuns departe. Sunt emoție, sunt cântec, sunt speranță, sunt semifinaliștii sezonului 8 Vocea României, pe care îi vom urmări LIVE mâine, de la 20:30, în marea semifinală!

07 dec. 2018, 13:33
VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Momente incredibile în direct, cine sunt finaliştii UPDATE

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE:  Bogdan Ioan este cel de-al patru finalist de la Vocea României, a anunţat Pavel Bartoş. 

OCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE:  Dora Gaitanovici este cea de-a treia finalistă a concursului. 

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE:  A doua finalistă a serii este Alma Boiangiu din echipa lui Chirilă.

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE: Primul finalistă a serii este din echipa Andrei. Este vorba de Mădălina Coca. 

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE : Alma Boiangiu, concurenta lui Tudor Chirilă a fost lăudată de toți jurații după ce a cântat „Wicked game „, de la Chris Isaak.

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE  Mădălina Coca din echipa Andra a cântat melodia „Unchain my heart’, hitul lui Joe Cocker.

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV UPDATE: Vitalie Maciunschi, concurentul lui Smiley a bucurat publicul cu alegerea unei piese speciale. El a interpretat o melodie grea semnată Queen: „Who Wants To Live Forever”.

UPDATE: Romanița Fricosu a cântat melodia „Total Eclipse of the Heart” a lui Bonnie Tyler. Tudor Chirilă și-a lăudat concurenta pentru prestația de pe scenă.

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Mădălina Coca și Renate Grad, din echipa Andra; Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, din echipa Smiley, sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat. Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă, doar după START VOT, și astfel vor hotărî cine sunt cei patru finaliști ai celei mai tari competiții a vocilor.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI LIVE. Irina Rimes, apariţie-bombă la Vocea Romaniei FOTO

Mâine seară, concurenții vor aduce pe scenă câte două momente formidabile. Ei vor cânta câte o melodie singuri și vor alcătui și un trio – cei doi semifinaliști împreună cu antrenorul lor vor interpreta o piesă.

VOCEA ROMÂNIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Concurenții repetă alături de antrenorii lor, împreună au găsit cele mai bune registre pentru piesele pe care le vor cânta săptămâna aceasta și creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro. Printre melodiile care vor fi interpretate vineri în semifinala Vocea României se regăsesc Shallow, Who wants to live forever, Unchain my heart sau Perfect fără tine.

Mâine, de la 20:30, vom avea parte de un spectacol plin de strălucire și energie, cu o miză extrem de mare pentru cei 8 semifinaliști Vocea României!