Vrei să ai fată sau băiat? Metode să influenţezi sexul bebeluşului

Multe sfaturi au strabatut istoria cu privire la cum sa influentezi sexul bebelusului pe care il concepi, ca sa ajungi sa ai fata sau baiatul dorit. Spre exemplu, parintele medicinii, Hipocrat, credea ca testiculul drept al barbatului produce baieti, iar cel stang produce fete, asa incat barbatii isi legau o sfoara in jurul unuia din testicule in timpul actului sexual pentru a preveni sperma "nedorita" sa iasa din corp.

12 sept. 2018, 20:17
Vrei să ai fată sau băiat? Metode să influenţezi sexul bebeluşului

Cercetari recente au aratat ca primii bebelusi nascuti ai unui cuplu sunt cu predilectie baieti, in timp ce cuplurile mai mature ca si varsta sau barbatii stresati „produc” mai mult fete.
Daca te afli in faza de preconceptie  si nu iti este indiferent sexul bebelusului pe care il vei avea, iata sfaturi si ponturi care pot contribui sa iti creasca sansele de a concepe fie baiat, fie fata.

Urmareste aici cum se dezvolta bebelusul saptamana de saptamana.

Sexul bebelusului: Ce sa faci daca vrei sa concepi un baiat

Mananca alimente bogate in sodiu si potasiu

Iincluzand carne, peste, fructe, paine alba si alte produse rafinate, ceai, cafea si bauturi acidulate.

Orgasmul

Secretia alcalina eliberata in timpul orgasmului femeii este favorabila spermei partenerului. De aceea, atunci cand femeia are orgasm in acelasi timp cu barbatul, cresc sansele sa se conceapa un baiat.

Pozitia sexuala

Penetrarea adanca vaginala sau pozitia clasica caineasca poate ajuta ca sperma barbatului sa nu fie distrusa de mediul acid din vagin si sa ajunga mai repede direct in zona cervicala unde mediul este mult mai alcalin.

Momentul contactului sexual

Abtinerea de la sex cateva zile inainte de momentul ideal pentru conceptie (ovulatia) va creste viteza si forta de penetrare a spermei la contactul sexual si va creste si procentul de spermatozoizi care duc la conceptia unui baiat. Contactul sexual trebuie sa fie cat mai aproape de ziua ovulatiei femeii, poate chiar in aceeasi zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO