Vrei să fi în centrul atenţiei? Iată 5 tipuri de make-up pe care le poţi adopta

Febra festivalelor muzicale este în toi. Electric Castle tocmai s-a terminat, iar agitaţia pregătirilor pentru Untold şi Summer Well a început. Dacă eşti în pană de idei cu privire la machiajul ideal pentru concertele în aer liber, un make-up artist îţi vine în ajutor. Iată top 5 tendinţe de machiaj pe care trebuie să le adopţi dacă urmează să participi la un astfel de festival şi îţi doreşti să fii în centrul atenţiei.

24 sept. 2017, 04:57
Vrei să fi în centrul atenţiei? Iată 5 tipuri de make-up pe care le poţi adopta

1. Ochi sclipitori

Pentru un look glamour, alege sa apelezi la ajutorul nuantelor metalice, cum ar fi de bronz si aurii, care arata spectaculos pe un fundal de ten mediu.

„Pentru machiajul de festival alege pleoapele sclipitoare, dar nu exagera. Sunt jucause si indraznete, accentuand privirea si oferindu-i un aer seducator. In cantitatea potrivita, acest machiaj poate fi purtat si la concertele din timpul zilei” , spune Andreea Has, make-up artist bottegaverde.ro.

2. Look de printesa

Culorile care trebuie folosite daca iti doresti sa adopti un look cumintel, de printesa, sunt roz pal sau verde.

„Pentru un look complet, opteaza pentru un ruj pal, in nuante de crem sau roz si apeleaza la ajutorul unui balsam de buze cu unt de mango si ceramide din floarea soarelui, care contine si factor de protectie solara, special pentru a iti proteja buzele de razele toride ale soarelui” , declara Andreea Has.

3. Stilul Cleopatrei

Stilul Cleopatrei se caraterizeaza prin evidentiarea ochilor cu ajutorul eyeliner-ului negru. Tusul trebuie sa fie aplicat astfel incat sa se continue de la coltul interior al ochiului pana la coltul exterior, cu o linie dreapta si subtire.

4. Smokey-eyes

Un smokey eyes realizat cu un fard de pleoape gri grafit stralucitor va arata minunat indiferent de culoarea ochilor tai. Pulberea gri este foarte pigmentata si are actiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabila si usor de aplicat, chiar si cu degetele, permite un make-up rapid si o culoare ce ramane intacta pentru mult timp.

5. Buze in culori stridente

La aceste festivaluri te poti juca oricat iti doresti cu imaginatia si poti purta orice! Daca nu iti place foarte mult sa te machiezi, dar vrei totusi sa iesi in evidenta, poti opta prin a-ti accentua buzele! Acest sezon sunt in mari tendinte buzele in culori tari, tipatoare, care sa iasa imediat in evidenta!

„Oricare ar fi machiajul pe care te-ai decis sa-l adopti, nu uita ca trebuie sa-ti protejezi tenul! Atat fondul de ten, cat si baza de machiaj ar trebui sa contina factor de protectie solara, cel putin SPF 15, desi ideal ar fi SPF 30. Fondul de ten trebuie sa fie mult mai lejer si waterproof (rezistent la apa), pentru a rezista pe timp idelungat”, declara make-up artistul Bottega Verde.ro.

Daca iti doresti sa afisezi un look trendy la festivalurile la care urmeaza sa participi, opteaza pentru un make-up in tendinte si alege cu atentie cosmeticele pe care le folosesti.