VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ce ne aşteaptă în prima săptămână din aprilie. PROGNOZA METEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Soarele străluceşte din plin duminică peste Bucureşti, iar vântul se domoleşte faţă de sâmbătă, aşa că puteţi alege să mergeţi la plimbare, mai ales după orele prânzului când termometrele vor strânge în jur de 16 grade. Şi săptămâna viitoare se anunţă frumoasă. 

30 mart. 2014, 08:41
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ce ne aşteaptă în prima săptămână din aprilie. PROGNOZA METEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Săptămâna viitoare începe cu vremea caldă în Bucureşti. Cerul va fi variabil, iar vântul abia dacă se simte. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Rămâne cald şi marţi în Capitală, cu o maximă în jur de 19 grade. Cerul va fi variabil şi abia noaptea se înnorează şi trecător este posibil să plouă slab. Din când în când vântul va avea unele răbufniri nervoase.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, temperatura scade simţitor faţă de ziua precedentă, vremea devine răcoroasă pentru această dată, cu o maximă termică în jurul a numai 11 grade. Iar cerul nu va mai fi senin, se aşteaptă înnorări şi trecător va ploua slab, iar vântul va avea şi el intensificări temporare pe parcursul zilei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI ŞI ŞI ŢARĂ. Miercuri se răcoreşte vremea în toate regiunile ţării şi ajungem să vorbim despre temperaturi apropiate de cele normale ale începutului de aprilie, cel puţin până la sfârşitul săptămânii viitoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 şi 16 grade. Totodată, ploile se întorc şi îşi fac pariţia în majoritatea zonelor, iar la munte, în special în zona înalta a Carpaţilor Orientali şi Meridionali, precipitaţiile vor fi în specil sub formă de lapoviţă şi ninsoare.