WEST HAM UNITED-ASTRA 0-1. Şumudică a dat lovitura la Londra. ASTRA în grupele EUROPA LEAGUE

WEST HAM UNITED-ASTRA 0-1. Astra s-a calificat, joi, în grupele UEFA Europa League, după ce a câştigat returul cu West Ham United, la Londra, 1-0, în play-off, după 1-1 la Giurgiu.

25 aug. 2016, 20:32
WEST HAM UNITED-ASTRA 0-1. Şumudică a dat lovitura la Londra. ASTRA în grupele EUROPA LEAGUE

WEST HAM UNITED-ASTRA 0-1. Alibec i-a dat emoţii lui Şumudică în minutul 37, când s-a accidentat la acelaşi picior la care a mai avut probleme, însă a revenit pe teren după câteva minute. Campioana României a marcat unicul gol al meciului în ultimul minut al primei reprize. Teixeira a scăpat singur spre poarta englezilor şi a trimis o minge foarte bine plasată din interiorul careului.

WEST HAM UNITED-ASTRA 0-1. În partea a doua a ieşit la rampă Lung. Portarul a avut o intervenţie fantastică în minutul 54 la lovitura lui Calleri cu capul din apropierea careului de 6 metri. Apoi, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, goalkeeper-ul român a mai scos o dată un şut al lui Fletcher.

WEST HAM UNITED – ASTRA 0-1 (0-1)

A marcat: TEIXEIRA 45

WEST HAM UNITED: Randolph – Byram, Reid, Ogbonna, Burke – Nordtveit (Valencia  46) – Tore, Obiang, Kouyate, Antonio – Calleri (Fletcher 61)

ASTRA: Lung – Săpunaru, Fabricio, Geraldo, Morais – Ioniţă (A. Stan 75), Lovin, Seto, Teixeira – Alibec, Niculae (Oros 58)

WEST HAM UNITED-ASTRA 0-1. România are două echipe în grupele Europa League, pe Steaua şi Astra. Tragerea la sorţi pentru grupele Europa League va avea loc vineri, de la ora 14:00.