WIMBLEDON 2015. Fetele şi-au stabilit careul de aşi. Semifinală de vis, Serena vs. Sharapova

WIMBLEDON 2015. Favoritele au obţinut victorii pe linie marţi, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, în lupta pentru trofeu mai rămânând Serena Williams, Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska şi Garbine Muguruza.

07 iul. 2015, 18:51
WIMBLEDON 2015. Fetele şi-au stabilit careul de aşi. Semifinală de vis, Serena vs. Sharapova

WIMBLEDON 2015. Simona Halep ar fi avut un culoar foarte bun la Wimbledon, dacă ar fi jucat în primul tur, contra Cepelovei, tenisul cu care ne-a obişnuit şi care a propulsat-o pe locul doi în lume. Ea s-ar fi întâlnit cu Maria Sharapova şi Serena Williams doar în finală, iar de acest culoar a profitat până în optimi Monica Niculescu, ea fiind învinsă luni de Timea Bacsinszky.

Citeşte şi WIMBLEDON 2015. Horia Tecău s-a calificat în semifinale

Marţi, Timea Bacsinszky a jucat în sferturi împotriva ibericei Garbine Muguruza, scorul fiind 7-5, 6-3 în favoarea jucătoarei din Spania. În semifinale, Muguruza o va întâlni pe poloneza Agnieszka Radwanska, care a avut ceva probleme să treacă de americanca Madison Keys, aflată într-o formă foarte bună, scor, 7-6, 3-6, 6-3.

Cealaltă semifinală le opune pe vedetele circuitului feminin, Serena Williams şi Maria Sharapova. Ambele jucătoare s-au calificat după meciuri de câte trei seturi: Sharapova a câştigat cu 6-3, 6-7, 6-2 disputa cu americanca Coco Vandeweghe, iar Serena a depăşit-o pe Victoria Azarenşa cu 3-6, 6-2, 6-3.