Winmasters introduce soluţia de plată ZebraPay. Noua metodă de depunere rapidă şi securizată

Winmasters, brandul de gaming internațional care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu, introduce ZebraPay, noua metodă de depunere sigură și securizată pentru utilizatorii români!

22 feb. 2016, 09:15

Winmasters oferă o multitudine de metode de plată pentru jucătorii săi: carduri de credit/debit (VISA & MasterCard), transfer bancar, Skrill, Neteller, card Paysafe, iar acum și ZebraPay! ZebraPay este caracterizată de tranzacțiile sale securizate, de diversitatea și calitatea serviciilor, dar și de interfața user friendly, cu o rețea extinsă cu peste 1.800 de terminale pe teritoriul țării.

Pentru a-și alimenta contul, un utilizator trebuie să urmeze doar 5 pași simpli: selectarea serviciului „jocuri de noroc” din meniul terminalului ZebraPay, apăsarea butonului WinMasters, introducerea codului de client, tastarea sumei cu care dorește să își alimenteze contul și efectuarea plății.

Cristian Balbaie, Marketing Manager winmasters în România, declară: „Suntem bucuroși să anunțăm că ne-am îmbogățit portofoliul de metode de plată pentru clienții noștri cu ZebraPay. Sunt convins că prin ZebraPay experiența de gaming a utilizatorilor noștri va deveni și mai interesantă, iar satisfacția și loialitatea clienților noștri va crește. Siguranța și securitatea rămân două dintre principiile cele mai importante ale winmasters, astfel că vom continua să îmbunătățim calitatea și varietatea serviciilor și metodelor noastre, având ca scop garantarea satisfacției jucătorilor în cel mai sigur și securizat mod”.

Citeşte şi WINMASTERS, platforma de cazinou numărul 1, continuă să crească. Peste 1.000 de JOCURI

Așa cum ne-am obișnuit deja clienții, adaugam permanent noi servicii in portofoliu, transformand terminalele ZebraPay in veritabile One Stop Shop-uri. De aceasta data, prin parteneriatul cu winmasters, punem la dispozitia clientilor nostri cea mai simpla metoda de alimentare a contului de pariuri. Intr-o piata cultural dominata de platile cu numerar, solutia ZebraPay va fi cu siguranta printre preferatele clientilor winmasters. Este simpla, rapida, sigura si, de ce nu, poate chiar si norocoasa in acest caz”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Utilizatorii care fac prima depunere la winmasters, sunt eligibili pentru a primi bonusul de bun venit de 100% până la 300 RON, folosind inclusiv Zebrapay ca metodă de depunere. Cod Bonus: ZEBRA300. Puteți găsi aici (http://www.zebrapay.ro/locatii) mai mult de 1.800 de locații pentru tranzacții de tip self service.