Valentina Pelinel, aniversare la Florenţa. Cristi Borcea i-a făcut o surpriză romantică

Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat în urmă cu o lună din Penitenciarul Jilava. Afaceristul a ajuns acasă într-un suflet ca să îşi vadă pentru prima dată gemenele, pe care soţia sa le-a adus pe lume pe 1 martie şi să pună la punct detaliile botezului micuţelor.

09 dec. 2019, 10:04
Valentina Pelinel, aniversare la Florenţa. Cristi Borcea i-a făcut o surpriză romantică

Aniversare fericită anul acesta pentru Valentina Pelinel, care a săbătorit împlinirea a 39 de ani, într-un cadru romantic alături de soţul ei Cristi Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo şi-a dus soţia în Italia, la Florenţa.

Sărbătorile de iarnă au început pentru Valentina Pelinel, care petrece încă de pe acum. Fostul fotomodel internaţional sărbătoreşte împlinirea celor 39 de ani, în oraş pentru îndrăgostiţi alături de bărbatul alături de care şi-a găsit liniştea. Valentina şi Cristi Borcea au împreună trei copii, un băieţel, pe Milan, şi gemenele Indira şi Rania, în vârstă de 9 luni. 

 

Dacă anul trecut, blonda a sărbătorit acasă, în familie şi alături de prieteni, anul acesta i s-a făcut o surpriză de proporţii. Valentina fiind sărbătorită cu mare fast într-un local elegant din Florenţa. Pentru cina festivă, Valentina a îmbrăcat o rochie mini, tip sacou, de culoare neagră, iar Cristi Borcea s-a asortat cu partenera lui optând şi el pentru o ţinută all-black.