X FACTOR 2017 LIVE VIDEO: S-a decis în urmă cu puţin timp

Primul ales și prima eliminată. Pierluca Salvatore merge în semifinale, în vreme ce Alina Mocanu părăsește concursul! Ce se întâmplă cu ceilalţi concurenţi.

17 dec. 2017, 18:38
X FACTOR 2017 LIVE VIDEO: S-a decis în urmă cu puţin timp

X FACTOR 2017 LIVE VIDEO: Dani și Răzvan fac primul anunț important al semifinalei. Cei doi prezentatori anunță concurenții, care se alătură celor aleși de către jurați. Primul ales de către oamenii de acasă este Pierluca Salvatore, iar cel dintâi eliminat este… Alina Mocanu.

Prestația mai puțin reușită a acesteia din prima gală live a costat-o, iar telespectatorii au taxat-o, deși problemele sale de sănătate au fost cele care i-au dat mari bătăi de cap.

Alți doi fericiți… De fapt, alți cinci pentru că Ad Libitum și Francesca Nicolescu vor cânta în penultimul act al X Factor!

Tensiunea atinge cote paroxistice după ce Răzvan și Dani fac publice alte două nume alese prin sms. După câteva momente scurte de liniște se anunță următorii semifinaliști. Francesca Nicolescu mai scapă o dată de eliminare și se alătură celor calificați. urmează rapid și Ad Libitum, trupa lui Carla’s Dreams, băieții care au scris istorie după ce au cedat locul direct celor de la Flashback.

Din păcate, despărțirea de Katerina Biehu a fost obligatorie, frumoasa blondă de peste Prut fiind a doua eliminată a serii.

LIVE DE LA GALELE X FACTOR – SEMIFINALA. Publicul a votat! Pierluca rămâne în competiție, iar Delia rămâne fără o concurentă

Ca în fiecare an, dorinţa publicului este cea care îi ajută pe concurenţi să rămână în competiţie sau să plece acasă. De această dată, Pierluca Salvatore a fost cel salvat.

Din păcate pentru Delia, publicul i-a dat, dar i-a şi luat. În această seară, Alina este cea care pleacă. Însă momentul pe care l-a pus în scena, în urmă cu doar câteva clipe, a fost impresionant.