Zeci de poliţişti şi mascaţi, umiliţi la ridicarea unui interlop

Totul s-a întâmplat la o intervenţie de prindere a unui interlop celebru din Piteşti. Când poliţiştii îl ridicau, sute de romi au sărit să îi huiduie şi să îi ameninţe. Cel săltat este interlopul Cornel Alexandru care deşi a fost arestat de multe ori a scăpat pentru bună purtare. Mai mult, el a fost ajutat de un preot care i-a făcut o recomandare.

18 ian. 2018, 11:25
Zeci de poliţişti şi mascaţi, umiliţi la ridicarea unui interlop

Cornel Alexandru, zis Titoaşcă, este unul dintre cei mai de temuţi interlopi din argeş. Sute de romi s-au adunat în faţa casei interlopilui și i-au umilit pe poliţişti.

În trecut, interlopul a fost reţinut după un scandal cu un muncitor care i-a renovat casa. Nemulţumit de serviciile bărbatului, interlopul i-a turnat ulei de maşină în cap, după care l-a biciuit şi l-a sechestrat. Nu este însă singura infracţiune. El a lovit cu ranga un taximetrist pentru că acesta a refuzat să-l plimbe cu maşina, transmite România TV.

După ce a comis infracţiunile, interlopul a reuşit de fiecare dată să iasă din pușcărie. Un preot a fost cel care l-a ajutat printr-o recomandare de bună purtare.

„Este atașat de biserică participând la Sfânta Liturghie în zile de sărbătoare, iar în posturile de peste an vine împreună cu copii, pentru a-i spovedi și împărtăși”, era recomandarea preotului.

Bărbatul a fost condamnat ultima dată în 2016, iar acum se află în închisoare.