Româncele care poartă tanga nu vor putea circula cu metroul pe 10 ianuarie. Vezi halucinantul motiv

În România va fi organizată, deja pentru al doilea an consecutiv, "Ziua fără pantaloni la metrou". Astfel, pe 10 ianuarie, mii de bucureșteni se vor întâlni la o anumită stație de metrou, unde se vor dezbrăca de pantaloni și așa vor intra în metrou.

05 ian. 2016, 13:48
Româncele care poartă tanga nu vor putea circula cu metroul pe 10 ianuarie. Vezi halucinantul motiv

Pentru a evita tot felul de incidente incomode, participanților li se recomandă să nu poarte chiloți tanga sau tetra, ci doar boxeri sau pantaloni scurți.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2013. Tina R organizează „Vinerea Neagră” la lenjerie intimă

„Participanţii la manifestare îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. Oricine are haine prin casă de care nu mai au nevoie sau le-au rămas mici, le pot aduce într-o pungă separată şi ni le pot oferi pentru a le da mai departe spre donaţie către un cămin care se ocupă de persoane nevoiaşe”, scrie în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Peste 2000 de persoane s-au arătat deja interesate să participe, iar peste 700 au și-au anunțat prezența sigură la „Ziua fără pantaloni la metrou”. Evenimentul se va desfășura concomitent, la ora 15:00, în mai multe mari orașe ale lumii, cum ar fi New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Paris, Praga,Roma, San Francisco sau Washington DC, și este organizat din 2002, fiind început dintr-o glumă de câțiva tineri.