Zodia care primeste o lovitura dură! Viaţa ei se va transforma într-un calvar

Vor merge inapoi o buna perioada, pentru ca au dat sansa unei persoane care nu merita. In viata lor se produce un mare gol si pare ca nimic nu mai are sens. Vorbim despre zodia care va traversa un interval extrem de dificil, in care va fi nevoita sa ia niste decizii ferme, fara sa implice in ele latura sentimentala.

17 feb. 2018, 08:58
Zodia care primeste o lovitura dură! Viaţa ei se va transforma într-un calvar

Provocarea, incercarea grea de care va avea parte il va demoraliza puternic pe nativul Rac, un sensibil prin excelenta, care daca mai e supus si la necazuri sau pericole sunt sanse mari sa cada in depresie adanca.

A pornit pe un drum periculos, plin de obstacole, care il darama sufleteste. A dat o noua sansa unei persoane care nu merita, iar aceasta i-a dat viata peste cap. Se simte obosit si face greseli, in alte conditii nepermise.

Inceputul primaverii aduce o serie de ghinioane, care se vor tine scai de cei nascuti in Rac. Se afla la o rascruce si trebuie sa aleaga incotro vor merge de acum incolo. Sunt momente de nesiguranta, in care simt ca totul se naruie in jurul lor. Sunt convinsi ca nu vor mai fi capabili sa iubeasca asa cum au facut-o pana acum, ca nu vor mai putea cladi nimic bun de acum inainte. Fricile si indoiala pun stapanire pe acesti nativi.

O serie de provocari in plan financiar indeamna la prudenta. Racii vor pierde bani, fie ca e vorba de diminuari de venituri sau de un pariu riscant pe care l-au facut si care se dovedeste a fi in defavoarea lor.

Sunt pierderi mari pe toate planurile in urmatoarea perioada pentru Rac, de aceea nativii trebuie sa fie foarte vigilenti, sa faca alegerile in cunostinta de cauza, sa nu puna inima inaintea ratiunii.