Zodiac chinezesc săptămânal 28 mai-3 iunie 2018. Mesaj nou pentru fiecare zodie din înţelepciunea chinezească!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 28 mai – 3 iunie 2018, saptamana urmatoare in 2018, Anul Chinezesc guvernat de Cainele de Pamant.

24 mai 2018, 19:49
Zodiac chinezesc săptămânal 28 mai-3 iunie 2018. Mesaj nou pentru fiecare zodie din înţelepciunea chinezească!

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Acesta va fi un an in care vom dori sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 28 mai – 3 iunie 2018, conform intelepciunii chinezesti.  

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Fii atent la detalii saptamana aceasta si in loc sa te grabesti, incearca sa daci lucrurile mai lent si mai temeinic. Toata saptamana vor fi frecusuri de familie care te implica si este intelept sa le rezolvi repede decat sa le lasi sa se taraganeze. Pana spre weekend te vei simti energizat si capabil sa te implici cu bucurie in orice apare.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Sarbatoreste victoriile mici ale saptamanii in loc sa te ingrijorezi de ritmul in care se implinesc obiectivele tale recente. Concentreaza-te pe micile placeri. De ce sa nu planifici o vacanta sau sa petreci timp cu oamenii speciali ? Dupa mijlocul saptamanii, munca si familia vor fi agitate dar e indicat sa te ocupi si de propriile tale nevoi. Va fi ceva special pentru tine in weekend, mai ales daca esti singur.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Nu iti va iesi chiar totul asa cum vrei tu saptamana aceasta, dar in loc sa bodogani si sa te certi, totul va fi mai linistit daca accepti cu gratie ceea ce este. Cu toate acestea, in a doua parte a saptamanii te asteapta invitatii sociale si semne de speranta in sfera muncii sau afacerii. Permite weekendului sa te preia sub aripa sa odihnitoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO